LG F4DV912H2EA, model premium cu uscător

LG F4DV912H2EA e un electrocasnic complet pentru spălarea și uscarea rufelor deoarece e o mașină de spălat rufe cu uscător. Pe lângă lucrurile amintite anterior e smart și are o multitudine de facilități care ajută la economisirea de resurse și nu numai.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și ne va ajuta să avem haine cât mai curate.
Se vede de pe panoul de comandă că e vorba despre un model cu multe dotări. Asta deoarece are multe inscripții care fac referire atât la capacitatea de încărcare cât și la principalele funcții.

Păreri pro și contra

Modelul LG F4DV912H2EA are o capacitate de 12 litri la spălare și 8 la uscare. Are mai multe lucruri avantajoase printre care cele mai importante sunt alături:

  • Motorul e unul de tip Inverter Direct Drive, adică un motor nou precum la toate mașinile moderne. Un astfel de motor e silențios, durabil și economic.
  • Are AI DD, adică detectează cantitatea cât și tipul țesăturii așa încât spălarea să se facă eficient energetic și cât mai bine.
  • Are TurboWash, adică spală în 59 minute așa încât să ai mai mult timp liber.
  • E un aparat inteligent datorită faptului că are tehnologia ThinQ. În acest fel aparatul poate fi controlat de pe un telefon mobil.
  • Are funcție uscare așa încât să aveți haine gata de purtat.
  • Consumul energetic e unul scăzut deoarece are clasa E la spălare+uscare cu un consum de 448 kWh la 100 spălări+uscări.
  • Vine cu LG Steam, adică cu posibilitatea eliminării a până la 99 procente alergeni.

Un aspect negativ care trebuie luat în considerare e faptul că acest aparat are un preț ușor mai mare decât alte modele, dar incorporează două aparate și vine cu multe tehnologii utile.

Per ansamblu, acest aparat e pentru acele persoane care vor o mașină premium de la un producător recunoscut la nivel mondial pentru produsele de calitate.

Te-ar mai putea interesa