LG F4DV910H2S, mașină de spălat cu motor AI Direct Drive Inverter

Mașina de spălat rufe LG F4DV910H2S face parte dintr-o serie premium și se poate vedea doar după design, dar nu trebuiesc neglijate nici specificațiile sale. Uscătorul incorporat nu se compară cu unul clasic, însă capacitatea de uscare e de 7 kg. Această mașină are performanțe superioare altor modele și se pare că fiecare generație tinde să fie mai performantă decât anterioara. Poate că nu are cea mai bună eficiență energetică, însă veți economisi bani și spațiu fiind o soluție de tip 2 în 1.

Poate că pare un model mare, ei bine, adâncimea sa e de 56 cm și e acceptabil ținând cont că are o capacitate de spălare mare. Din păcate nu poate fi un model accesibil deoarece are și uscător incorporat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Îmi place cum arată și un astfel de model poate fi pus oriunde, chiar și în bucătărie deoarece se asortează foarte bine cu late aparte de la același brand sau care sunt doar de culoare neagră. Sunt puțini producători care oferă mașini de spălat cu un design pe o astfel de culoare, cele mai multe fiind pe alb.

Păreri pro și contra

Această serie oferă câteva caracteristici speciale interesante, în sensul că nu le veți vedea la altele: AI DD (optimizează programul în funcție de cantitate și tipul țesăturii), motor performant numit AI Direct Drive Inverter, program rapid numit TurboWash (spălare în profunzime în numai 39 minute), afișaj digital elegant etc. Programele acestui model sunt numeroase (14) și acum aveți un program complet, adică rufele vor fi uscate la final dacă se dorește. În manualul său acestea sunt detaliate și veți ști cu exactitate care program să-l alegeți. Economisiți bani, timp și spațiu cu un aparat atât de compact, iar acum nu mai trebuie să mutați rufele dintr-un aparat în altul și poate spăla/usca multe rufe.

LG F4DV910H2S e perfectă pentru o familie numeroasă deoarece puteți pune o mulțime de rufe și unele programe acceptă cantități diferite de rufe (în funcție de țesătură). Cu tehnologia Steam+ puteți elimina majoritatea alergenilor din rufe și contează această funcție dacă aveți bebeluș.

Te-ar mai putea interesa