LG F4DV710S1E, mașină cu uscător și ThinQ

LG F4DV710S1E e pentru acele persoane care vor un aparat 2 în 1, adică mașină de spălat cu uscător.
Dacă sunteți preocupați de consumul energetic atunci trebuie să menționez că vine cu noua etichetă energetică din care reiese clasa A pentru mașina de spălat și clasa E pentru uscător.

Modelul F4DV710S1E vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar în acești bani e inclus faptul că are tehnologie smart, consum redus de electricitate și multe dotări utile.
Din poză se poate observa că acest model e pe alb, dar există și o variantă pe negru.


Păreri pro și contra

Modelul de față e unul cu o capacitate de 10,5kg la spălare și 7 la uscare. În acest fel putem spune că e un aparat util unei familii cu 4-5 persoane.
Dacă sunteți preocupați de zgomotul produs de un electrocasnic atunci trebuie scris că e vorba de unul redus. E 53 la spălare și 71 dB la centrifugare.
Consumul energetic e de 53 kWh la 100 cicluri de spălare și 391 kWh la 100 cicluri de uscare.
Are tehnologia AI DD care e una specifică LG și care presupune adaptarea resurselor în funcție de cantitatea de rufe și tipul țesăturii.
Scriam mai sus că are ThinQ, acest lucru e o caracteristică smart care presupune posibilitatea operării de la distanță prin intermediul unui telefon inteligent.

Din păcate nu e un model slim, dimensiunile acestuia fiind de 57x60x85 axlxî cm.

De final pot scrie că modelul LG F4DV710S1E e unul pentru persoanele care vor un aparat nou eficient energetic și care să poată fi utilizat ușor.
LG e un nume cunoscut în domeniul electrocasnicelor și alegând ceva de la ei nu veți da greș. Modelul de față are o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult.

Te-ar mai putea interesa