LG F4DV709H1, maşină cu uscător şi AI Direct

LG F4DV709H1 e o maşină de spălat modernă cu o capacitate mare de spălare aşa încât să fie potrivită pentru o familie cu 4-7 persoane. Faţă de alte modele are şi uscător aşa încât să puteţi spăla şi usca rufele.
Chiar dacă are o capacitate mare nu consumă multe resurse întrucât are AI Direct Drive care presupune detectarea cantităţii şi materialului. În felul acesta selectează un şablon de spălare care reduce consumul de resurse şi face ca hainele să ţină mai mult.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine din toate punctele de vedere.
Aspectul său poate fi văzut în imaginea de alături şi trebuie precizat că nu se evidenţiază cu nimic faţă de o maşină de spălat normală.
Modelul acesta e pe alb, dar există pe gri un model care e doar maşină de spălat.


Păreri pro şi contra

Maşina cu uscător model LG F4DV709H1 e unul care ne ajută şi cu călcatul deoarece are Steam+ care elimină alergenii şi face ca rufele să aibă mai puţine cute (până la -30%).
E un model smart care vine cu ThinQ, lucru care presupune că poate fi controlat de pe telefon, prin Google Assistant sau Amazon Alexa. Aparatul are conexiune Wi-Fi.
Capacitatea de spălare e de 9kg, iar cea de uscare e de 6kg. Sunt nişte valori normale pentru un electrocasnic care să poată fi folosit acasă ori la un local.
Dacă vă interesează cam cât durează un program de spălat+uscat atunci trebuie ştiut că 160 minute.
Nivelul de zgomot e unul ok, fiind vorba despre 48 decibeli la spălare, 71 la centrifugare şi 54 la uscare.
Numărul de programe e 14, printre acestea numărându-se programul numai uscare, turbo wash 59 (spălare în 59 minute).
Nu e un model slim, însă nu are nişte dimensiuni exagerate întrucât are 56x60x85 axlxî cm.

Te-ar mai putea interesa