LG F4DV509S0E, mașină cu uscător și clasa E de eficiență

LG F4DV509S0E e un electrocasnic de tipul mașină de spălat rufe cu uscător. Spre deosebire de alte modele acesta se evidențiază prin faptul că vine cu o capacitate mare de spălare, fiind utilă unei familii de 4-5 persoane.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare argintie și că are un design caracteristic aparatelor de la acest brand.

Păreri pro și contra

Mașina LG F4DV509S0E are și alte avantaje, pe lângă faptul că are uscător incorporat, iar acestea sunt după cum urmează:

  • Are un consum mic de curent, având clasa B la spălare și E la spălare+uscare. Mai exact, la spălare consumă 58 kWh, iar la spălare+uscare consumă 359 kWh.
  • Are program rapid pentru spălare în 59 minute.
  • Motorul e unul Inverter, adică de generație nouă. Un astfel de motor se evidențiază prin durabilitate, consum redus de curent și că nu e zgomotos.
  • Dacă ați uitat un articol atunci vă recomand să folosiți „Add Item”, adică acea funcție care vă permite să adăugați haine uitate, chiar dacă aparatul a început spălarea.
  • Face parte din gama ThinQ, adică are diverse facilități care permit interacționarea prin intermediul unui telefon mobil smart.

Din păcate nu e un aparat cu opțiuni de uscare la fel de multe precum în cazul unui uscător dedicat. Acesta ar fi singurul neajuns.

Programele de spălare sunt unele normale, fiind disponibil un număr de 14. Probabil că cel mai util lucru se va dovedi programul spălare+uscare (maxim 6kg).

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii, fiind un aparat premium cu o multitudine de facilități utile.
Despre producătorul LG trebuie să scriu că e unul cu aparatură foarte bună, iar dacă alegeți ceva de la ei atunci faceți o alegere bună.

Te-ar mai putea interesa