LG F4DN409S2T, model cu uscător incorporat şi wifi

LG F4DN409S2T e un model premium de maşină de spălat deoarece are incorporat uscător şi vine cu caracteristici smart (poate fi controlat de pe un telefon smart prin wi-fi).
Venind cu AI DD înseamnă că aparatul e unul care detectează greutatea şi ţesătura din care e făcută haina. În felul acesta se optimizează spălarea rezultând un consum redus de curent şi haine care ţin mai mult.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern. Dacă vă uitaţi din poza de alături nu vă daţi seama că e vorba despre un model cu uscător.

Avantaje şi dezavantaje

Evident că fiind un aparat 2 în 1 nu o să fie niciodată la fel de capabil precum un uscător dedicat. Mai exact capacitatea de uscare e mai mică decât a unui aparat precum cel amintit anterior. E de doar 5kg.
Capacitatea de spălare e de 9kg, iar din această cauză putem spune că aparatul e unul perfect pentru o familie de 5-7 persoane.
Consumul energetic combinat e unul ok, iar din cauza aceasta are clasa A de eficienţă energetică. Mai exact consumul combinat e de 6,12 kWh per program standard, iar pe an e de 1224 kWh.
Nu este un aparat gălăgios, nivelul de zgomot la spălare fiind de 56 decibeli… precum la alte aparate de genul.
Printre cele 14 programe de spălare are şi program rapid de 30 minute.
Pentru o spălare eficientă şi ca uscarea să nu ţină prea mult acest aparat are o centrifugare la 1400 rotaţii. Trebuie ţinut cont că aceasta e viteza maximă.
Dimensiunile sale sunt unele ok de 60x85x56 lxîxa cm şi în felul acesta primim un aparat compact care ţine locul al două.

Modelul de faţă nu e doar premium, dar vine şi cu multe lucruri utile. Am aminti caracteristica Steam care elimină alergeni şi ajută să fie mai puţine cute.
partea smart e compatibilă cu alexa şi Google Assistant deoarece vorbim despre tehnologia ThinQ.
Dacă vreţi o alternativă mai capabilă atunci vă recomand modelul TWINWash mini.

Te-ar mai putea interesa