LG F4DN408S0, model cu uscător şi wifi

LG F4DN408S0 e un aparat complet de tipul maşină de spălat cu uscător integrat. E un aparat smart dotat cu tehnologie SmartThinQ şi conectivitate wi-fi. Posibilitatea spălării unei capacităţi de 8kg şi uscării a 4kg face aparatul perfect pentru o familie formată din 3-5 persoane.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model care se prezintă bine dpdv al caracteristicilor şi eficienţei energetice.
Se poate vedea că arată precum o maşină de spălat clasică. Nu cred că se observă din poză, dar are un panou de comandă cu ecran senzitiv (touchscreen).


Păreri pro şi contra

Aparatul LG F4DN408S0 are nişte dimensiuni deloc mari de 56x60x85 axlxî cm. Iar, greutatea e de 69 kg aşa încât aparatul să fie unul uşor de montat de două persoane.
Eficienţa energetică combinată e una bună, consumând 1088 kWh pe an (uscător + maşină de spălat). Într-un program standard consumă 5,44Kwh… la fel uscător şi maşină.
Vine cu mai multe program printre care se numără cel rapid de 30 minute, bumbac, mixte, antialergic, rufe delicate etc.
Nivelul de zgomot nu e unul deranjant deoarece, spre exemplu, la uscare e de 56 decibeli.
Pentru a economisi resurse (apă, curent, detergent şi timp) aparatul are „AI DD”. Acest lucru detectează cantitatea şi tipul de material, iar în funcţie de acestea adaptează mişcările.
Pentru a elimina alergenii acest aparat are LG Steam (curăţare cu abur). În felul acesta se elimină factori care por cauza probleme de respiraţie sau alergeni.
Dacă sunteţi interesaţi de ceva care să poată spăla 9kg şi să fie doar un aparat dedicat atunci vă recomand această maşină de spălat fără uscător.

Modelul de faţă e unul modern şi care vă scuşte de întinsul rufelor la uscat. Are şi o tehnologie împrumutată de la aparatele de aer condiţionat numită Repornire automată care fce ceea ce zice atunci când se întrerupe curentul.
Per ansamblu primim un aparat fiabil cu garanţie 2 ani şi 10 ani pe motor. Pentru un plus de siguranţă se poate extinde garanţia la 5 ani, dar nu e neaparat nevoie.

Te-ar mai putea interesa