LG F2WV9S8P2E, model slim cu AIDD

LG F2WV9S8P2E e o mașină de spălat modernă cu o multitudine de facilități utile și posibilitatea spălării a uni cantități de 8,5 kilograme pentru 4 persoane.
Față de alte modele se evidențiază cu faptul cu faptul că are o capacitate mare și dimensiuni compacte.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual, economic și dpdv al dotărilor.
Pe panoul de comandă vom vedea inscripții care fac referire la motorul Inverter Direct Drive, la facilitatea smart ThinQ și alte lucruri.

Păreri pro și contra

Modelul LG F2WV9S8P2E nu e doar compact, ci și economic deoarece la 100 cicluri de spălare consum 48 kWh. Din această cauză îi este atribuită clasa A de eficiență energetică.
Există mai multe atuuri pentru care cineva s-ar orienta în spre un astfel de aparat, iar principalele sunt alături:
– Are clasa A de eficiență energetică cu un consum de 48 kWh la 100 splări.
– E „slim” deoarece are dimensiuni de 48x60x85 axlxî cm, iar greutatea e de 60 kilograme.
– Vine cu tehnologia ThinQ, lucru care presupune că se poate interacționa cu aparatul prin intermediul unui telefon inteligent.
– Tehnologia AI DD e prezentă și la acest model LG. Aceasta presupune că e cântărită cantitatea din cuvă și e detectată tipul țesăturii. În funcție de aceste lucruri sunt ajustate resursele și mișcările tamburului.
Din păcate nu are funcție de uscător, iar din această cauză trebuie să vă orientați și înspre un uscător, dacă doriți așa ceva.

Dacă la alți producători e oferită o garanție de 5 ani atunci când înregistrați produsul la ei pe site, în cazul LG nu avem așa ceva. Dar, se poate extinde garanția contra cost.

Verdictul meu referitor la acest model e că-și merită banii dacă vreți un aparat eficient pentru spălarea hainelor. Că e compact și echipat cu ThinQ sunt niște bonusuri nu prea importante pentru mulți oameni..

Te-ar mai putea interesa