LG F2WV9S8P2, mașină de spălat cu centrifugare de 1400 RPM

Mașina de spălat rufe din imaginea de jos e una de ultimă generație și e oferită de un brand foarte popular – LG. E vorba de modelul LG F2WV9S8P2 care e pe alb și are o ușă foarte elegantă, iar acest design e prezent și la alte branduri. Se creează impresia că are o ușă foarte mare, doar că diametrul hubloului e relativ același ca la oricare alt model mare. Poate că pare a fi un model clasic, doar că are tehnologii puțin mai avansate decât altele și sunt evidențiate destul de bine.

Chiar dacă spală mult, e vorba de o construcție compactă, adică are o adâncime de numai 47 cm. Performanțele au crescut mult și nu veți vedea aceste specificații la variante accesibile.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina din imagine e o variantă clasică, dar sunt modele cu uscător incorporat dacă bugetul vă permite mai mult. Acest brand oferă numeroase soluții pentru diversele nevoi ale utilizatorilor și ține cont și de bugetul alocat. Consumul e redus pentru o mașină atât de performantă și e evidențiat cu ajutorul acelei clase de eficiență energetică.

Sunt prezente câteva funcții care poate nu le-am menționat și sunt foarte importante: repornire automată, indicator blocare ușă, start întârziat (timer de la 3 la 19 ore), blocare interfață etc. Acestea sunt câteva dintre ele și ar trebui să le vedem pe mai toate mașinile. Pot fi alese pe ecranul touch de culoare neagră care e vizibil în orice condiții.

Păreri pro și contra

Tehnologiile de care vă spuneam anterior sunt următoarele: motor AI Direct Drive Inverter, TurboWash 360 (spălare eficientă în numai 39 minute), WiFi (control de la distanță cu ajutorul aplicației de pe telefon), Steam+ (elimină majoritatea alergenilor cu ajutorului aburului), 6 Motion (mișcări optime pentru rezultate excelente). Sunt numeroase programe de spălare – 14, iar în manualul său sunt explicate ceva mai bine.

LG F2WV9S8P2 spăla rufele mult mai rapid decât alte modele, iar nivelul de zgomot e foarte redus. Cu alte cuvinte poate fi pusă atât în dressing, cât și în bucătărie. Nu cred că va fi deranjantă și arată foarte bine.

Te-ar mai putea interesa