LG F2WV7S8P1, mașină de spălat cu motor AI Direct Drive Inverter

Mașinile de spălat rufe au ajuns să fie foarte performante chiar cu un design compact (adâncime de 47 cm). LG F2WV7S8P1 e un model care se adresează unei familii de până la 7 membri și poate fi controlată chiar prin WiFi. Modelele noi pot spăla chiar 8.5 kg fără nici o problemă, însă această cantitate diferă în funcție de programul ales. Aparatul acesta poate fi controlat ușor datorită interfeței prietenoase dar și pentru că are tehnologie WiFi, adică se poate folosi telefonul pe post de telecomandă și distanța de conectare e mare.

Din imaginea de jos se vede că are un design modern și anumite părți ale aparatului sunt mai bine evidențiate (panou de control și ușă). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se adresează celor care vor un model puțin mai diferit și nu vor unul clasic. E important să luăm în calcul brandul pentru că unii producători inovează și oferă dotări peste nivelul pieței. Bineînțeles, acele modele au un preț ceva mai mare și poate că bugetul vă este limitat sau poate nu sunteți dispuși să cheltuiți atât de mult. Ar mai fi și mașinile cu uscătoare doar că acea capacitate de uscare e inferioară cele i de spălare și eficiența energetică nu e cea mai grozavă. Eu prefer uscătoarele clasice care pot fi montate lângă sau peste mașina de spălat.

Păreri pro și contra

Are un număr generos de programe de spălare – 14, pentru ca voi să obțineți rezultatul dorit. Este o mașină destul de performantă care spală rapid, cu un nivel de zgomot redus și tehnologiile nu lipsesc. Aici discutăm de dotări precum: Smart Diagnosis (versiunea 3), Smart WIFI, Turbo Wash, Steam+ etc. Cu alte cuvinte, avem o mașină de spălat modernă care nu costă foarte mult și care merită aleasă. Cu Steam+ scăpați ușor de cutele nedorite pentru ca articolele să poată fi purtate chiar și fără a fi călcate.

LG F2WV7S8P1 e un model standard cu încărcare frontală și care poate spăla rufele întregii familii, fără nici o problemă, dar e bine să le sortați pe programe pentru a obține cele mai bune rezultate.

Te-ar mai putea interesa