LG F2WT4S6AIDD, mașină de spălat cu WiFi

Mașina de spălat rufe din imaginea de jos se numește LG F2WT4S6AIDD și are un design special deoarece face parte dintr-o serie avansată. Chiar dacă nu spală foarte mult, veți observa că spală și stoarce foarte bine, iar procesul de spălare e silențios. De multe ori nu trebuie să vă impresioneze performanțele anumitor mașini, deoarece tehnologiile vor face diferența. Plus că poate vreți ca mașina să fie și puțin mai compactă (adâncimea să fie sub 50 cm). Modele cu adâncime mică sunt considerate Slim și sunt căutate de cei care vor să le pună în baie, pe un hol sau chiar într-o debara. Spațiul economisit e foarte important într-o locuință indiferent cât e de mică sau mare.

Când alegem să montăm mașina de spălat în bucătărie, mărimea mașinii nu are importanță deoarece mobilierul e mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai multe mașini de spălat au încărcare frontală pentru ca voi să puteți pune oriunde mașina. Cele cu încărcare verticală au performanțe reduse datorită dimensiunilor reduse și nu oferă multe caracteristici speciale. Cele mai noi aparate electrocasnice au un design care iasă bine în evidență și nu văd de ce nu ați dori să o puneți în bucătărie.

Păreri pro și contra

Arată bine, spală suficient de mult, e compactă, poate fi controlată prin intermediul telefonului/tabletei cu Smart ThinQ, LG STeam+, sistem AI Direct Drive (detectează cantitatea și țesătura pentru a oferi mișcări delicate). Smart ThinQ e compatibil cu Google assistant și Amazon Alexa în caz că aveți o casă Smart, iar interacțiunea e ceva mai ușoară. Puteți elimina cei mai mulți alergeni cu Steam+ de la LG și e perfect pentru articolele copiilor sau bebelușului.

Clasa de eficiență energetică A+++ e bine-venită și scoate în evidență consumul foarte redus de energie. Chiar dacă LG F2WT4S6AIDD ar întâmpina o problemă, cu Smart Diagnosis puteți identifica ușor problema pentru a găsi o rezolvare rapidă. Voi decideți care model vi s-ar potrivi și poate aveți deja un buget care nu vreți să-l depășiți. Eu v-ar recomanda și un uscător de rufe pentru ca să vă ușureze viața de zi cu zi.

Te-ar mai putea interesa