LG F2WN6S7S2T, model clasa A+++ cu wifi şi AI Direct Drive

LG F2WN6S7S2T e o maşină de spălat rufe slim pentru o familie cu 5-6 membri deoarece are capacitate de 7kg.
Este un aparat smart, fiind dotat cu wifi şi tehnologia Smart ThinQ. În felul acesta avem un aparat compatibil cu Alexa şi Asistentul Google. Acest lucru presupune şi că e controlabil de la distanţă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat care detectază cantitatea şi calitatea ţesăturii prin intermediul AI DD (AI Direct Drive).


Păreri pro şi contra

Maşina LG F2WN6S7S2T vine cu multe programe şi cu programul TurboWash 59 care permite spălarea în 59 minute. Alte programe care probabil că te vor interesa sunt lână, delicat, mixt şi bumbac.
Scriam mai sus că e vorba despre un model slim, iar din această cauză dimensiunile sale sunt unele de 45x60x85 axlxî cm. Iar, greutatea e de 64 kg.
Aparatul are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum de 0,77 kWh în program standard şi 139 kWh pe an. Nici consumul de apă nu e unul exagerat, fiind vorba despre 9240 litri pe an.
Capacitatea e de 7kg, dar există şi modele mai mari precum acesta. Cu menţiunea că modelul recomandat ca alternativă e alb şi nu e slim.
Nivelul de zgomot e unul normal de 59-75 decibeli. 59 la spălare şi 75 la centrifugare.
Vine cu AI Direct Drive care e o tehnologie care combină Fuzzy Logic cu 6 Motion. În acest fel spălarea se va efectua în funcţie de greutatea rufelor şi delicateţea materialului.
Are tehnologia LG Steam care face din acest aparat unul mai igienic întrucât sunt eliminaţi 99% din alergeni.

Acest electrocasnic e unul de generaţie nouă pentru persoanele care vor să spele eficient cu un aparat care să nu ocupe prea mult loc.
Brandul LG e cunoscut pentru electrocasnicele sale de calitate superioară, iar alegând o astfel de maşină o să faceţi o alegere bună.
Piesele utilizate sunt unele de calitate, spre exemplu are un motor tip inverter care e garanta la 10 ani.

Lasă un comentariu