LG F2WN2S7S3E, maşină slim clasa A+++

Maşina de spălat rufe LG F2WN2S7S3E se adresează unei familii care e formată din 3-4 persoane deoarece capacitate de spălare e de 7kg. Consumul energetic nu va fi unul prea mare întrucât are clasa A+++ (-20%) de eficienţă energetică cu un consum de 139 kWh pe an.
Faţă de alte modele vine cu sistemele AI DD şi Add item. Acestea ne fac viaţa mai uşoară şi economisesc resurse (curent, apă, detergent şi timp).


Păreri pro şi contra

Maşina LG F2WN2S7S3E consumă 79 kWh la 100 cicluri, 1,2 kWh în program Eco 40-60 încărcare completă, 0,62 kWh în program Eco 40-60 încărcare la jumătate.
Vine cu caracteristica AI DD care e o alternativă avansată la Fuzzy Logic. Mai exact pe lângă faptul că detectează cantitatea mai detectează şi tipul ţesăturii. În funcţie de cantitatea şi tipul ţesăturii optimizează modelul de spălare şi reglează consumul de resurse.
O nouă modă e ceva de posibilitatea a adăugării de articole chiar dacă a început spălarea. Această opţiune poartă numele de „Add item” şi poate fi utilizată în timpul spălării.
Materialele utilizate la construcţia acestui model sunt unele de calitate, mai exact paleta e din inox şi motorul e garantat 10 ani (e unul inverter Direct Drive).
În spălare utilizează abur, acest lucru fiind numit Steam+. Caracteristica aceasta ajută la eliminarea alergenilor (până la 99 procente) şi la mai puţine cute (până la 30 procente mai puţin).
Pentru ca rufele să fie bine stoarse modelul acesta e unul care beneficiază de o centrifugare de maxim 1200 rotaţii.
Când nu funcţionează acest aparat are consum energetic zero.
Pentru amânarea spălării aparatul are temporizator care poate fi programat pe interval 3-19 ore.

Un astfel de aparat e pentru persoanele interesate de ceva premium, uşor de folosit şi care să consume puţine resurse. E o maşină de spălat clasică fără elemente smart, în sensul că nu poate fi controlată de pe telefon şi nici nu i se pot instala programe supliemntare.

Te-ar mai putea interesa