LG F2WN2S6S6TE, mașină de spălat rufe argintie

Mașina de spălat rufe poate fi chiar argintie și sunt câțiva producători care oferă aparate pe mai multe culori. LG F2WN2S6S6TE este o mașină cu design modern și cu specificații excelente. Aceasta este o versiune mai nouă care oferă puține îmbunătățiri și poate că este exact ceea ce ați căutat. Specificațiile sunt aceleași din câte văd și poate că le știți deja, însă mai sunt și alte mașini de spălat similare dar care poate că nu sunt atât de compacte (adâncime mică – 45.5 cm).

Modelele Slim sunt populare pentru că nu toți utilizatori aleg să pună mașina sub blat, unde este destul de mult loc, ci poate o pun pe un hol sau într-o cameră (dressing, baie sau cămară). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Evident, vorbim de un model standard cu încărcare frontală și panou e control clasic care este ușor de folosit. În partea din dreapta este un afișaj cu setările care pot fi făcute și se poate observa timpul rămas până la finalizarea programului.

Tehnologiile avansate nu lipsesc de pe aceasta și aici mă refer la următoarele: Steam (program de spălare cu abur și sunt eliminate cutele), TurboWash (program de numai 59 minute) și Inverter direct Drive (vibrații puține și zgomot redus). Are AI DD care optimizează programele în funcție de cantitate și țesătură oferind mișcări optime, iar rezultatele sunt peste așteptări.

Păreri pro și contra

Programele de spălare sunt excelente și destul de diversificate pentru ca voi să puteți sorta rufele și obține cele mai bune rezultate. Clasa energetică este excelentă și este ceam ai bună de pe piață – A+++, iar consumul aparatului mai că nici nu se va observa pe factura de la energie. Cu Smart Diagnosis puteți identifica ușor problema pentru a o soluționa într-un timp scurt și puțini producători oferă o astfel de funcție pe aparatele sale.

Chiar dacă designul modelului LG F2WN2S6S6TE este foarte compact, poate spăla suficient de multe rufe și stoarce excelent. Aș putea spune că o așa mașină de spălat se adresează familiilor de până la 3 membri, însă depinde și cât de des spălați.

Te-ar mai putea interesa