LG F2WN2S6N4E, model premium cu AI DD

LG F2WN2S6N4E e un electrocasnic de tipul maşină de spălat rufe, iar faţă de alte modele are clasa A+++ de eficienţă energetică, motor garantat la 10 ani şi AI DD (Direct Drive ceva mai avansat).
Având o capacitate de 6,5kh e un aparat suficient pentru o familie de 3-4 persoane care spală frecvent.

Aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim u naparat care detectează automat încărcătura şi tipul ţesăturii, iar în funcţie de aceste lucruri adaptează diverşi parametri de spălare… pentru a face economii de resurse (curent, apă, detergent şi timp).


Păreri pro şi contra

Maşina LG F2WN2S6N4E vine cu clasa A+++ (-20%) de eficienţă energetică cu un consum energetic de 0,76 kWh. Nici consumul de apă nu e unul exagerat deoarece e vorba despre 44 litri per ciclu.
Viteza maximă de centrifugare e de 1200 rotaţii, iar nivelul de zgomot în acest caz e de 74 decibeli. La spălare are un nivel de zgomot de 55 decibeli.
Dimensiunile sunt unele compacte de 46x60x85 axlxî cm, iar din această cauză e considerat ca fiind un aparat slim.
Dacă uitaţi să adăugaţi haine atunci puteţi adăuga prin intermediul funcţiei „Add items” prin apăsarea butonului dedicat.
La asamblarea acestei maşini de spălat s-au folosit componente de calitate. Aş menţiona motorul inverter garantat 10 ani. Pentru un interior igienic e folosită o paletă din oţel inoxidabil.
Maşina are un număr de 14 programe, printre acestea numărându-se: plăpumi, lână şi spălare silenţioasă.

Unde excelează? Acesta e un model e unul care excelează la partea de economisire a resurselor prin funcţii şi sisteme utile. Aş reaminti programul „Rapid 30” şi AI DD (despre care am scris mai sus ce presupune).
Brandul LG e unul de top când vine vorba de electronice şi electrocasnice, iar din această cauză alegând ceva de la ei faceţi o alegere inspirată.

Te-ar mai putea interesa