LG F2J6WY0W, model Titan C4 cu SpaSteam

Dacă te interesează un aparat eficient energetică și care să fie smart atunci îți recomand modelul LG F2J6WY0W Titan C4. Poate fi controlat cu telefonul întrucât are Tag On și NFC (tehnologia aceasta e numită SmartThinQ). Însă acest control presupune că puteți avea programe suplimentare, iar mașina nu are wi-fi.
E un model premium cu motor Direct Drive, 6 Motion și Inverter. Motorul cu Direct Drive și Inverter e unul mai silențios (la spălare are 55dB și 72 dB la centrifugare) și fiabil decât alte modele. Să nu mai zic și de faptul că va consuma mai puțin curent. Iar, 6 Motion presupune că pentru fiecare tip de țesătură există un tip de mișcare.

Modelul F2J6WY0W vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». O alternativă ar fi F4JTY0W. Acesta are SpaSteam, eficiență A3+, 8kg și 1400 rotații.
Cum se prezintă vizual puteți vedea din imaginea de alături, iar din aceasta cred că observați că e un model cu un design nou.

Avantaje

SpaSteam presupune că alergenii sunt combătuți cu apă și căldură care crează aburi dezinfectanți fără a solicita aparatul. Facilitatea amintită anterior e valabilă în programul anti-alergic, un program adresat celora care nu vor să aibă probleme respiratorii ori alergii.
Are un număr mare de programe (14) cărora li se adaugă cele descărcate pe telefon. Descărcarea se face prin intermediul NFC din mașina de spălat. Mai multe detalii în manualul de utilizare. Pentru cei interesați să spele mai puține haine există programul rapid de 30 minute
Aparatul are o eficiență energetică deosebită de tip A3+ -10%, aparatul consumând undeva la 146 kWh pe an. Dacă tot suntem la consum trebuie să vă spun că anual are un consum de 9500l. (În comparație cu mașinile de acum 10 ani aceasta e mult mai economică, rezultatul văzându-se la factura de curent.)

Concluzie

Pentru cei interesați de un aparat cu cea mai bună eficiență de pe piață recomand acest model LG F2J6WY0W. Spălarea se va face la cele mai înalte standarde întrucât cei de la LG se laudă că sunt numărul 1…
Vor veni unii să zică despre rotații că era mai bine să aibă 1400, dar 1200 sunt optime pentru o capacitate de 6-7 kilograme și rufele vor fi stoarse excelent.

Te-ar mai putea interesa