LG F2J6QY8S, mașină premium cu Inverter și funcții smart

Dacă ești în căutarea unei mașini de spălat rufe premium atunci LG F2J6QY8S e răspunsul. Modelul acesta vine cu o capacitate mare de stocare de 7 kilograme și cu o eficiență energetică deosebită întrucât are clasa A+++. Fiabilitatea e una crescută întrucât vine cu un motor Direct Drive care are o garanție de 10 ani.
Eu aș recomanda acest model celora interesați de ceva premium la un cost accesibil. Prin premium mă refer la faptul că are un aspect deosebit și o mulțime de dotări utile care nu le întâlnim la alte modele.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern care nu doar arată bine, ci care se prezintă excelent din toate punctele de vedere. E un aparat de culoare gri cu un panou de comandă deloc complicat și cu un afișaj mare.


Facilități

Modelul F2J6QY8S e unul cu o capacitate de 7kg, iar acest lucru vă permite să spălați o cantitate mare de rufe. Evident că se poate spăla și mai puțin, adică jumătate, iar în acest fel intră în funcție Fuzzy Logic care presupune o detectare automată a cantității. În felul acesta se face economie de curent și apă întrucât resursele sunt adaptate în funcție de necesar.
Vine cu 14 programe, iar printre acestea se numără și programul rapid de 30 minute. Deci, avem un program pentru orice tip de țesătură, iar în acest fel spălăm fără ca țesăturile să se deterioreze în timp.

Avantaje

Principalele avantaje ale acestui aparat ar fi că nu are un cost prea mare de achiziție, că vine cu clasa A+++, are Fuzzy Logic (acel sistem de reglare a consumului), garanție mare și multiplele programe.
Probabil că singurul dezavantaj ar fi faptul că nu e compactă, adică slim. Acest lucru ne-ar fi ajutat să putem pune aparatul oriunde fără a avea grijă că stă în cale.

Concluzii

Modelul acesta e unul foarte avansat tehnologic întrucât vine cu motor Inverter, control NFC (permite funcții „smart”) și program steam (cu aburi). Se adresează persoanelor interesate de un aparat eficient din toate punctele de vedere.

Te-ar mai putea interesa