LG F2J6QY0W, model Titan C4 cu motor Direct Drive și SpaSteam

Anul 2017 vine cu câteva noi modele de la LG printre care se numără LG F2J6QY0W Titan C4. Mașinile de spălat din anul acesta se remarcă cu motoare Direct Drive, Spa Steam și o eficiență energetică deosebită.
Întrucât modelul de față are o capacitate de 7 kilograme aș recomanda-o celora interesați de un aparat mare pentru a spăla hainele a 3-4 persoane.

Modelul F2J6QY0W are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și are un consum energetic mic clasa A+++ -30% (121 kWh pe an). Designul e unul caracteristic LG, adică foarte simplu și cu un ecran mare de tip LED.


Caracteristici

LG F2J6QY0W e o mașină de spălat cu o capacitate de a spăla 7 kilograme (modelul acesta are 8 kg) cu până la 1200 turații. Modelului i se pot ajusta turațiile, iar acestea pot fi de la 400 la 1200, existând chiar și varianta spălării fără centrifugare.
Are repornire automată în cazul în care se întrerupe curentul, această caracteristică fiind oarecum împrumutată de la aparatele de aer condiționat.
Consumul de curent e unul foarte mic, iar în modul stand by (așteptare) are consum 0 (zero).
Are un număr de 14 programe, iar cel anti-alergic e unul Steam-Spa așa încât rezultatele să fie cele mai bune.
E un aparat smart tip SmartThinQ, iar asta presupune că prin intermediul NFC-Tag On puteți descărca un program în telefon (dim memoria mașinii) și folosi câteva programe suplimentare.

Păreri pro și contra

Avantajele ar fi economia de curent care o face, că e ușor de utilizat, că e foarte fiabil, capacitatea mare de spălare și numărul mare de programe.
Costul de achiziție e ușor mare, dar banii ni-i recuperăm în timp prin facturi mici la curent.

Concluzie

Electrocasnicul de față se adresează persoanelor interesate de un model la zi cu tehnologia. Vine cu câteva din caracteristicile mașinilor de anul trecut, adică 6 Motion și motor DD (Inverter Direct Drive garantat 10 ani). Aceste lucruri fiind unele numai bune pentru menținerea țesăturilor ca noi.
Pe partea de fiabilitate stă foarte bine, fiind un model cu garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult. Motorul e garantat la 10 ani, fiind piesa de rezistență.

Te-ar mai putea interesa