LG F2J5WN7S, mașină de spălat rufe argintie

Mașina de spălat LG F2J5WN7S e una dintre puținele variante pe argintiu și e foarte important cum arată dacă vreți să o puneți în bucătărie alături de alte aparate cu același finisaj. Nu văd de ce mai stați pe gânduri deoarece mașinile cu motor Inverter Direct Drive sunt foarte scumpe (au o durată de viață îndelungată – 10 ani garanție). Are un preț foarte atractiv pentru că e la promoție și nu aveți nevoie de un model mai performant, deci puteți să vă limitați la acest buget.

Arată bine motiv pentru care am și pus poza de jos pentru a vedea mai bine panoul de control. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arată destul de bine pe această culoare, iar ușa e la fel de mare chiar dacă se creează impresia că e mai mare. Panoul de control e destul de bine împărțit, iar ecranul digital e foarte util pentru a supraveghea mai bine programul. Informațiile sunt mai vizibile chiar dacă are un ecran LED și nu LCD, iar conturul negru ajută în acest sens.

Puteți introduce până la 6.5 kg de rufe, iar capacitatea de stoarcere e foarte bună – 1200 RPM. Chiar dacă unele programe sunt mai lungi, veți observa că mașina are un consum foarte redus de energie – clasă energetică A+++.

Cu 6 Motion DD, țesăturile beneficiază de un tratament mai special, adică sunt 6 tipuri de mișcare care diferă în funcție de programul ales. În total sunt 14 programe de spălare și există chiar și un programul rapid care e foarte important (pentru hainele puțin transpirate). Mi se apre suficient de compactă pentru ce oferă – 45 cm.

Păreri pro și contra

Puteți depista destul de ușor problemele întâmpinate de mașină deoarece are autodisgnosticare. Astfel nu veți mai pierde timp cu depistarea problemei și poate o puteți remedia chiar și voi. Spală suficient de multe rufe și consumul de energie e destul de mic.

Nu sunt multe poze ori prezentări cu acest model LG F2J5WN7S că doar a apărut anul acesta. Pot spune că nu prea are concurență ținând cont de toate acele caracteristici speciale/tehnologii.

Te-ar mai putea interesa