LG F2J5WN4W, mașină de spălat cu Inverter Direct Drive

Una dintre cele mai moderne mașini de spălat e modelul LG F2J5WN4W deoarece are cea mai nouă generație de motoare. Acest tip de motor reduce din vibrații, zgomot, consum și are o durată de funcționare mai îndelungată. Chiar și specificațiile tehnice sunt foarte bune, deci aveți toate motivele pentru a opta pentru acest model. Designul e destul de reușit și se vede că are o ușă destul de mare pentru a ușura încărcarea aparatului. Panoul de control e foarte interesant datorită ecranului LED, chiar și un ecran LCD era binevenit.

Nu trebuie un buget foarte mare pentru o așa mașină, iar prețul e justificat de dotările sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model cu încărcare frontală și panou de control destul de bine realizat. Principalele caracteristici tehnice sunt următoarele: centrifugare de 1200 RPM, capacitate de spălare de 6.5 kg și eficiență energetică A+++. Programele de spălare sunt suficiente și e de apreciat că are un program rapid – 30 minute (ideal pentru haine puțin murdare).

Are ceva mai multe caracteristici speciale decât un model clasic: 6 Motion, motor Direct Drive, Auto Restart, autodiagnosticare (cu ajutorul telefonului), programare întârziată și blocare butoane (pentru cei care au copii).

Nu intră în segmentul Slim deoarece are o adâncime de 45 cm, dar nu e chiar așa de mare. Modele înguste au adâncime mai mică de 45 cm (chiar și de 40-41 cm). Oricum, aparatele prea compacte nu sunt atât de fiabile dar există și excepții (dacă e oferit de un brand experimentat ca LG).

Păreri pro și contra

Mașina de spălat de mai sus e destul de silențioasă în timpul spălării și chiar nu deranjează, chiar și dacă o puneți în bucătărie sub blat. Arată destul de bine și ecranul LED e destul de vizibil datorită suprafeței negru lucioase.

LG F2J5WN4W poate spăla o cantitate rufe decentă și dacă aveți o familie mai numeroasă, puteți spăla chiar zilnic, iar consumul e unul pe măsură. Bineînțeles, cu o mașină de spălat mai performant cum sunt cele de 9 kg, veți economisi și mai mult, dar asta înseamnă să spălați mai rar dar poate că aveți nevoie de acele haine cât mai repede.

Te-ar mai putea interesa