LG F2J5QN4W, model 6 Motion cu Direct Drive

LG F2J5QN4W e o mașină de spălat rufe apărută pe piață la început de 2017 și care e foarte eficientă energetic și la spălare. E un model Smart dotat cu NFC și Tag On. (Acest lucru presupune că aparatul suportă noi programe de care pot fi descărcate pe telefon și setate de telefon.)

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». E un aparat de generație nouă cu motor Direct Drive. Acest tip de motor e unul silențios și fiabil.


Caracteristici

F2J5QN4W e un model cu încărcare frontală și 1200 rotații pe minut. Întrucât are 7 kilograme recomand acest model celora care spală mult ori au o familie cu 4-5 persoane în componență.
Eficiența energetică e una sporită datorită clasei A3+. Acest lucru trebuie mulțumit în parte motorului Direct Drive care are o garanție de 10 ani.
6 Motion presupune că pentru fiecare tip de țesătură există un tip de mișcări ale cuvei.
Nivelul de zgomt e de 55 dB la spălare și 72 la centrifugare. Din aceste date tragem concluzia că zgomotul produs e precum la alte aparate similare.

Păreri pro și contra

Modelul acesta e unul economic, silențios și durabil. Aceste lucruri se datorează în mare parte tehnologiilor noi din dotare cum ar fi Inverter, motor DD și altora.
Electrocasnicul poate fi controlat prin intermediul telefonului grație prezenței NFC, dar acest lucru presupune și că smartphone-ul dvs. trebuie să aibă NFC.
Are un număr mare de programe, iar printre ele se numără cel rapid de 30 minute.
Nivelul de zgomt e de 55 dB la spălare și 72 la centrifugare. Din aceste date tragem concluzia că zgomotul produs e precum la alte aparate similare.

Concluzie

Pentru cei interesați de un aparat fiabil și care să spele bine recomand modelul LG F2J5QN4W.
Dacă o să ziceți că aparatul costă cam mult atunci trebuie să știți că e unul dintre cele mai eficiente energetic de pe piață și că spală foarte bine. Printr-un consum energetic mic o să vă recuperați banii dați pe aparat.
De asemenea în comparație cu o mașină care are 5-10 ani o să vedeți că spală mult mai bine.
La instalare trebuie avută grijă să scoateți șuruburuile care țin cuva, iar înainte de a spăla pentru prima dată e bine să băgați detergent și să lăsați aparatul să meargă (fără haine) în programul Sintetic (sau care e menționat în manualul de utilizare) pentru a curăța cuva.

Te-ar mai putea interesa