LG F2J5QN3W, mașină de spălat cu funcții Smart

Mașina de spălat rufe LG F2J5QN3W e una de tip Smart deoarece beneficiază de Smart Diagnosis care nu funcționează fără tehnologia NFC (există destul de multe telefoane compatibile). Deci se poate rezolva o problemă minoră foarte simplu fără a mai solicita pe cineva sau chiar o firmă. În aplicația telefonului sunt oferite mici tutoriale de rezolvare a celor mai des întâlnite probleme. Cu Tag On se pot utiliza și alte programe de spălare sau chiar personalizate, iar conform producătorului, se pot slava 20 de programe pe aceasta.

Poate că nu e accesibilă, dar știți că e foarte important să aveți o mașină cât mai funcțională în 2017 pentru a vă ușura viața de zi cu zi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

LG F2J5QN3W

Vreau să încep a spune că nu e un model Slim pentru că are o adâncime de 56 cm ca și alte modele similare (pe argintiu). Totuși, acest aspect nu e un dezavantaj pentru că până la urmă vă doriți un aparat performant și fiabil, iar acesta nu poate fi regăsit într-o construcție prea redusă. Cele mai fiabile mașini de spălat sunt cele mari deoarece interiorul nu e atât de înghesuit și e mai mult loc pentru anumite dotări.

Controlul e electronic și nu cred că-i puteți reproșa ceva, chiar arată bine. Poate că o variantă argintie e mai elegantă, doar că paote nu se asortează cu restul aparatelor din bucătărie sau din jurul său.

Păreri pro și contra

E una dintre cele mai avansate mașini de spălate, iar motorul e principalul motiv pentru care ar trebui să o alegeți – economisiți bani, e fiabil, silențios și spală cantități mari de rufe. Chiar dacă mulți și-ar dori un model Slim, adică cu o adâncime sub 45 cm, nu poate fi un astfel de model cu atât de multe tehnologii incorporate, dar și așa nu mi se pare mare cum sunt cele profesionale.

LG F2J5QN3W arată destul de bine și pe alb, iar controlul digital îi dă un plus de eleganță. Jos e prezentată funcția NFC Tag On. cu care puteți diagnostica o problemă ușor și rapid, dar și să folosiți alte programe de spălare.

Te-ar mai putea interesa