LG F2J5HY3W, mașină de spălat rufe pentru familie

Mașinile de spălat rufe sunt destul de performante și mă refer la cele din generația nouă, pentru că pot spăla rufe pentru întreaga familie. Modelul LG F2J5HY3W poate spăla cel mult 7 kg de rufe și e recomandat să respectați cantitățile specificate în manualul său. Observ un număr mai mare de programe, dar și de opțiuni pentru a personaliza ceva mai bine programele existente. Controlul prin NFC e o opțiuni interesante care poate va fi apreciată de cei care folosesc foarte des mobilul. Puteți descărca programe suplimentare și chiar și diagnosticați o anumită problemă a mașinii. Mașinile de spălat silențioase sunt perfecte pentru bucătărie sau încăperile unde veți petrece mult timp. 

Are un design atrăgător și chiar dacă ușa pare a fi foarte mare, diametrul hubloului e standard și nu incomodează încărcarea aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul anual e destul de redus și mă refer la toate capitolele – apă, detergent, energie. Cu alte cuvinte, are clase de eficiență foarte bune dar e loc de mai bine, poate la generația următoare vom vedea o capacitate de stoarcere mai mare. Bineînțeles, chiar și actuala capacitate e satisfăcătoare și rufele pot fi introduse fără probleme în uscător.

Amânarea programului nu va fi o problemă, dacă vreți să spălați următoarea zi însă puteți seta o programare între 3 și 19 ore.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu va cucerit la prima vedere, ei bine, acesta are niște funcții interesante care nu le oferă orice brand: adăugare articole (în caz că ați uitat anumite rufe, puteți pune pe pauză programul ca să le puneți la spălat), tehnologie 6 Motion DD (numeroase mișcări ale tamburului pentru o spălare mai bună), motor Inverter DirectDrive (fiabil și silențios), control prin NFC cu ajutorul smartphone-ului, Smart Diagnosis (aflați ce probleme întâmpină mașina și găsiți rapido rezolvare fără a pierde timp), tratament cu abur (perfect pentru îndepărtarea alergenilor).

Nu văd de ce nu ați alege-o, că spală cu 1 kg mai puțin decât altele nu vă afecta cu nimic, pentru că aveți niște caracteristici care vor fi foarte importante (mă refer la cele de sus). Aici aveți un aparat compact care are pe adâncime doar 45 cm și nu puteți neglija acest aspect.

LG F2J5HY3W e un aparat electrocasnic care impresionează destul de mult la mai toate capitolele. Ideea e că acest brand inovează și oferă anumite tehnologii care nu le găsiți pe anumite modele în acest buget.

Te-ar mai putea interesa