LG F2DV5S8S2E, mașină de spălat rufe cu uscător performant

Dacă nu vă pricepeți la aparate, dar vreți un model fiabil și performant, atunci alegeți pe unul de la un brand de top. LG F2DV5S8S2E este un astfel de model și față de altele, are un uscător destul de performant deoarece suportă o capacitate de până la 5 kg. Bineînțeles, performanțele mașini la capitolul spălare sunt mai mari, adică vorbim de o capacitate maximă de 8,5 kg care poate fi mai mică atunci când alegem anumite programe. Însă dacă vrem să le și uscăm, atunci ne limităm la cele 5 kg recomandate de producător.

Are un aspect modern și ai impresia că are o ușă foarte mare. Combinația negru cu alb arată bine și o vedem tot mai des la ultimele modele lansate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Specificațiile sunt foarte bune și vedem că dimensiunile sale nu au avut de suferit. Aș putea spune că este cea mai compactă mașină de spălat cu uscător și nu cred că va fi ultima. Noua etichetare, în ceea ce privește clasa de eficiență energetică, este mult mai strictă și vedem clasa E la acesta. Însă dacă vorbim doar de spălare, atunci se poate lăuda cu o clasă energetică C pentru că are un consum de numai 64 kWh, comparativ cu 326 kWh dacă includem și procesul de uscare. Anumite funcții speciale nu lipsesc și le consider importante pentru că sunt utile zi de zi: timer, Smart Diagnosis, Wi-Fi (aveți nevoie de aplicația pe smartphone), Steam (abur).

Păreri pro și contra

Poate fi folosită cu ușurință pentru că este precum alte modele (clasice), doar că este ceva mai echipată decât altele. Tehnologiile ThinQ și AI DD nu lipsesc și le vedem pe mai toate modelele avansate, astfel că puteți controla aparatul prin aplicație și țesăturile primesc un tratament special.

Chiar dacă LG F2DV5S8S2E este un aparat cam scump, trebuie să vă gândiți că veți economisi spațiu și poate chiar niște bani. Pentru două aparate diferite aveți nevoie de un buget mult mai mare, însă  uscătoarele clasice au performanțe superioare și chiar pompă de căldură (dacă bugetul nu ar fi o problemă).

Te-ar mai putea interesa