LG F14A8TDA, mașină de spălat rufe de 8 kg

LG F14A8TDA e o mașină de spălat deosebită și puteți ajunge și voi la această concluzie doar privind-o. Are un finisaj pe alb cu ușă și buton central pe argintiu. Controlul electronic e unul avansat dar ușor de folosit, pentru că toate informațiile necesare sunt afișate la locul potrivit. Clasa de eficiență e și ea impresionantă – A+++. Asta însemnă că are un consum cu 20% mai mic decât la cele cu A. Cam toate mașinile de spălat noi au cel puțin A+, dar nu sunt așa de multe cu A+++. Deasemenea, e bine că poate spăla mult și nu orice cantitate, ci una maximă de 8kg. Producătorii nu recomandă să depășiți cantitatea maximă.

Dacă nu vă permiteți ori nu vă place acest model, există alternative care pot arăta cam la fel de bine însă nu vor putea spăla la fel de multe rufe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

Din poza de sus se poate vedea că are o încărcare frontală. Pe panoul de control are toate funcțiile, programele necesare și un ecran LED cu control digital. Pe partea de stoarcere e destul de bună deoarece are 1400 RPM, iar clasa e A. Și la spălare are o eficiență A deoarece poate spăla cel mult 8 kg.

Pe partea de eficiență energetică are clasa A+++ care e cea mai bună de pe piață. Ca și programe are: rapid, baby care, sintetice, delicate, sport, mix etc. la capitolele funcții și siguranță are: selectare centrifugare, Smart Diagnosis, detectare automată încărcătură etc.

Puteți spăla cam orice cantitatea datorită acelei funcții de detectare a cantității. Deci dacă nu veți putea spăla 10 kg de rufe, puteți alege două programe de spălare, unul normal și unul rapid.

Plusuri: destul de performantă, motor Direct Drive, design elegant și fiabilitate.
Minusuri: nu e foarte accesibilă.

LG F14A8TDA e una din multe mașini de spălat de la acest brand care a apărut anul acesta și impresionează prin design, performanță și eficiență. Jos am pus un clip care vă poate ajuta să faceți o alegere corectă și pentru a vă face o idee despre cât de eficientă e tehnologia Direct Drive. Nici nu puteți avea pretenția să fie un model Slim (îngust).

Lasă un comentariu