LG F1481TDP

LG F1481TDP e n electrocasnic premium pentru familiile XXL și cu numeroase facilități utile. Prețul inițial e cam mare, dar pe parcursul utilizării o să economisiți mulți bani deoarece consumă puțin curent și apă. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun în condițiile în care vine cu multe tehnologii care sunt folositoare zi de zi.
Eu aș recomanda acest model în special acelora care au o familie mare, o pensiune sau un mic restaurant. Astfel, deoarece are o capacitate mare de 8 kilograme o să poți spăla mai multe haine o singură dată pe zi.

Poze

Din imaginile de alături vă puteți face o părere aproximativă despre cum arată mașina. Ce trebuie subliniat e că imaginile caracter informativ, fiind de la un model similar care are un ecran LED mai mare. Deci, modelul de față are un ecran LED ceva mai mic și în rest e la fel. Cred că se poate vedea de la o poștă caracterul său premium.

Din lateral
Din lateral
Din față
Din față

Specificaţii tehnice

F1481TDP vine cu un motor Direct Drive ceea ce înseamnă că e de 3 ori mai silențioasă în comparație cu o mașină normală. Consumul de curent e unul mic caracteristic clasei de eficiență energetică A+, adică de 1.2kWh într-un program standard și asta înseamnă că pe parcursul utilizării sale o să vă recuperați banii investiți în ea.

Păreri pro şi contra

Pro: garanție de 2 ani, iar motorul are garanție 10 ani; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; silențiozitatea e punctul forte al acestui aparat, iar acest lucru e datorat motorului Dinamic Drive; vine cu multe programe printre care se numără cel de spălare rapidă de 30 de minute; viteza de centrifugare e una foarte mare, iar acest lucru garantează că rufele sunt spălate bine.
Contra: prețul e ușor mare.

Concluzie

Dacă vrei un aparat electrocasnic care să fie foarte bun e acest model de la LG. Trebuie subliniat faptul că e un aparat pentru cei care au de spălat multe rufe deoarece cuva suportă 8 kilograme față de 5-6 kilograme cât e la o mașină obișnuită. Pentru a vă face mai bine despre aparat am pus un preview alături, dar trebuie subliniat că ecranul LED e mai mic deoarece în clip e prezentat un model similar.

Lasă un comentariu