LG F1443KDS7

Mașina de spălat LG F1443KDS7 e una dintre cele mai bune modele de pe piață de la acest producător deoarece are motor de tip invertor, 1400 rpm, 11 kg, eficiență energetică A+++. Pe scurt, vine cu cele mai noi tehnologii care cu siguranță vă vor fi de folos. Acest motor e numit și Steam Direct Drive, iar avantajele oferite sunt destul de importante: zgomot redus, performanțe ridicate, consum mai mic și fiabilitate crescută (de aceea are și 10 ani garanție). E disponibilă în două culori (alb și argintiu), dar pe argintiu arată mai bine deoarece se asortează cu negrul de la ușa sa. Cu astfel de caracteristici, dar și cu un astfel de preț, pot spune că se adresează celor care au un buget mare fie că o vor lua pentru uz casnic fie pentru restaurant/hotel. Acest F1443KDS7 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată
Mai de aproape
Mai de aproape

Specificații tehnice

Bineînțeles pentru o capacitate de 11 kg, are și o ușă pe măsură iar dimensiunile sale sunt de 60 cu 64 cm (lățime, respectiv adâncime). Caracteristicile principale cu centrifugarea de 1400 RPM, capacitatea de 11kg și consum 1.43 kWh (e vorba de consumul într-un program obișnuit). Datorită acestor caracteristici are clase de eficiență ca: A la centrifugare, A la spălare și A+++ la consum de energie. Deci la capitolul eficiență nu am ce să-i reproșez.

Are programe de spălat ca: rapid 30 minute, mix, delicate, spălare lână și câteva programe speciale. La capitolele funcții și siguranță aduce: control electronic, programare întârziată, detectare automată a cantității etc. Sunt funcții care eficientizează programul de spălare, iar funcția de programare întârziată vă oferă un control mai bun asupra mașinii. În sensul că puteți seta ora de pornire, pentru ca apoi să puteți pune când doriți rufele la uscat sau într-un uscător.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată bine, iar designul său sugerează că e vorba de un model deosebit/performant, nu sunt multe modele cu capacitate de 11 kg, multe programe și funcții inteligente.

Minusuri: nu oricine și-o poate permite.

Concluzie

Acest LG F1443KDS7 e un model căruia nu-i lipsește nimic de aceea e și mai scump decât cele obișnuite, iar dacă aveți un buget generos sau poate doriți să apelați la rate fixe, nu văd de ce nu optați pentru acesta. Așa arată modelul pe alb, care prezintă aceleași dotări și caracteristici speciale (doar culoarea diferă):

Te-ar mai putea interesa