LG F12B8ND1, mașina de spălat de 6 kg

LG F12B8ND1 face parte dintr-o serie nouă care arată ceva mai diferit față de cea trecută. performanțele acestei mașini sunt bune pentru cât costă – 1200 RPM și 6 kg. Pe partea de stoarcere nu excelează dar și așa nu e nevoie pentru cei care au loc suficient pentru uscarea rufelor. Pe partea de eficiență stă foarte bine în special la capitolul consum energetic. Arată bine pe alb cu gri, dar asta nu prea contează ci mai degrabă ce poate să facă și cât de bine poate să o facă. Chiar dacă există mașini de spălat cu performanțe similare, trebuie să luați în considerare și consumul redus de energie.

Aceasta poate fi următoarea voastră alegere dacă țineți și la brand. Nu e singurul model care poate fi folosit pentru a spăla rufele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E un model cu încărcare frontală și cu o capacitate de 6 kg. Aceasta e capacitatea maximă și e bine să nu o depășiți. Puteți spăla mai puține rufe cu opțiunea aleasă. Din poza de sus să poate observa controlul electronic dar și numărul mare de pictograme. Performanțele sale sunt acceptabile – 6 kg și 1200 RPM.

Consumul de energie e redus deoarece are clasa A+++. Cu tehnologia Direct Drive, se reduce consumul dar și vibrațiile. Pe partea de funcții și programe are destule dar nu le voi enumera deoarece le puteți găsi și la alte modele. Cu funcția de detectarea automată a cantității puteți spăla orice cantitate, cât timp nu se depășește cea maximă. Cu Smart Diagnosis puteți afla informații despre eventuale defecțiuni. Nivelul de zgomot diferă în funcție de program sau etapă de spălare.

Plusuri: prețul mi se pare corect, caracteristici tehnice bune, Direct Drive (durabilitate, eficiență, zgomot redus, stabilitate), nu e foarte mare și destul de silențios.
Minusuri: nu prea are.

LG F12B8ND1 e o recomandare dar puteți alege și alt model dacă acesta nu e chiar ceea ce căutați. Jos am pus un clip cu acest model dar există și altele care arată cam la fel. Veți vedea cât de stabilă este când spală.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG F12B8ND1, mașina de spălat de 6 kg”

  1. as vrea sa stiu in ce an a fost fabricat acest model F12B8ND1 nu am folosit-o pana
    acum sa spun cum functioneaza

Comentariile sunt închise.