LG 6 Motion F1296NDA3, mașină clasa A+++

LG 6 Motion F1296NDA3 e un model slim (văd că astfel de modele sunt din ce în ce mai comercializate) care are o capacitate de 6 kilograme și o viteză de centrifugare de 1200 rotații. E un model premium deoarece detectează cantitatea de rufe și își adaptează în funcție de aceasta și consumul de resurse așa încât dvs să aveți facturi cât mai mici la curent și apă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat cu varianta LG de Fuzzy Logic, program de spălare economic și o mulțime de alte facilități utile. Vine și cu 6 Motion care e ceva specific producătorului LG și care presupune că vă oferă sașe mișcări pentru fiecare tip de țesătură.

Mașina
Mașina

Specificațiile modelului F1296NDA3 sunt clasa de eficiență energetică A+++ (trei de plus), capacitatea cuvei de 6 kilograme, detectarea automată a cantității și multitudinea de programe.
Pe partea de programe beneficiază de program rapid de 30 minute, de programe pentru diferite tipuri de haine etc.
Interesant legat de acest model e faptul că în Stand-By (mod de veghe) are consum zero de resurse, lucru care e foarte bun.

Lucrurile pozitive la acest model sunt numărul mare de programe, afișajul clar, selectorul de centrifugare (are și el un rol bun în consumul mic de resurse) și consumul mic de curent. Lucruri negative nu prea are deoarece capacitatea cuvei e mare… nu cred că era rău dacă era de 7 kilograme, dar asta e mai greu la un model slim (subțire).

Concluzia mea referitoare la acest model e că e unul foarte bun, făcându-și apariția pe piață pe la sfârșitul anului 2013. E foarte bine că are acea caracteristică numită la alți producători Fuzzy Logic. Aceasta presupune că aparatul are niște senzori care detectează automat cât de încărcat e aparatul și în funcție de asta își adaptează resursele (timp de spălare, apă etc). S-ar putea să existe și alte modele similare fără această caracteristică și din această cauză să fie ceva mai ieftine. Eu aș recomanda totuși acest model deoarece nu costă deloc mult, iar această funcție o să se dovedească foarte utilă.

Te-ar mai putea interesa