LG F10C3QD, mașină spălat slim

LG a scos pe piață o nouă mașină de spălat rufe cu Direct Drive – LG F10C3QD. Acest model are o capacitate de 7 kilograme în condițiile în care e slim (adică încape oriunde vrei să o montezi). Un alt atuu ar fi consumul foarte mic de curent, lucru dovedit de clasa A++ de eficiență energetică.

Nici nu are un cost prea mare întrucât aparatul e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe aceștia noi primim un aparat care are 1000 rotații pe minut și un consum foarte mic de curent. Deci, chiar dacă ți se pare că inițial dai mulți bani pe aparat, pe parcur o să-ți recuperezi acești bani prin facturi mici la curent.

Aparatul
Aparatul

După cum am zis la început, acest model vine cu motor de tip Direct Drive, iar acest model se diferențiază față de unul convențional prin durabilitate, economie de curent și nivel redus de zgomot (același lucru putând fi spus și despre vibrații). Acest motor e unul atașat direct pe centrul tamburului.
Referitor la programe trebuie spus că are și unul scurt de 30 de minute pentru rufe care nu sunt așa de murdare. programele de clătire și stoarcere o să vă ajute să aveți niște haine care nu trebuie ținute prea mult la uscat deoarece vor fi bine stoarse.

Lucrurile pozitive ar fi încărcarea frontală, că poate fi încărcată cu multe rufe (suportă până în 7 kilograme), consumul redus de resurse (are inclusiv ceva de genul Fuzzy Logic pentru detectarea automată a cantității) și că nu e un aparat prea gălăgios.
Nu era rău dacă avea mai multe rotații, însă și 1000 sunt suficiente.

Modelul acesta e unul care mie îmi place foarte mult datorită aspectului, dar și a felului în care arată. Montarea sa e una deloc complicată întrucât are o greutate de 61 de kilograme, iar dimensiunile nu sunt nici ele prea mari.
În cazul în care vreți să vedeți care sunt diferențele dintre mașina aceasta și una normală atunci vă recomand preview-ul alăturat.

Te-ar mai putea interesa