LG F1091QD

Maşina de spălat frontală Smart Diagnosis LG F1091QD este un model recent apărut şi este destinată familiilor cu undeva la 4-5 persoane datorită capacităţii mari de încărcare a cuvei – 7 kilograme (ca F1292QD). Alte lucruri pozitive care mă fac să o recomand sunt capacitatea de centrifugare de 1000 rotaţii, clasa de eficienţă energetică A++ şi designul clasic – alb.

Evident că dacă sunteţi o persoană „verde” o să apreciaţi faptul că F1091QD are un consum redus de curent electric care o situează în clasa de eficienţă A cu două plusuri. Spre deosebire de alte maşini, acestă F1091QD are Direct Drive (întâlnit la F1256QD) şi Smart Diagnosis care e un sistem care vă spune care sunt problemele maşinii dumneavoastră în cazul în care se strică. (Am văzut că şi alte modele au funcţii de avertizare – service light, de exemplu – pentru cazul în care maşina e defectă însă eu nu prea îi înţeleg sensul.) Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Preţul diferă de la un magazin la altul în principal datorită promoţiilor care le aplică. În opina mea tehnologia Direct Drive a celor de la LG îşi merită banii, la fel şi acest electrocasnic.

Poze

Cuva
Exteriorul

Specificaţii tehnice

LG F1091QD este un electrocasnic apărut de curând şi excelează la multe capitole. Astfel, clasa de centrifugare e B deoarece are doar 1000 rotaţii pe minut, dar e foarte bine clasată în clasele de eficienţă la spălare şi eficienţă la consumul de curent.

Are numeroase programe printre care cel rapid de 30 minute, dar şi multe altele. De asemenea are numeroase funcţii speciale cum ar fi cel de consum zero în mod de veghe, dar şi cel de protecţie a copiilor.

Păreri pro şi contra

Pro: nu este zgomotoasă (la centrifugare produce 74 decibeli şi la spălare are 54 decibeli), are numeroase programe şi funcţii, consumă foarte puţin curent (clasa A++) şi are tehnologia Dinamic DirectDrive de la LG.
Contra: nimic, dar era bună o viteză de centrifugare mai mare. (Nu ştiu dacă o să vă ajute la ceva funcţia Smart Diagnosis deoarece dacă maşina F1091QD se strică atunci trebuie chemat cineva să o repare.)

Concluzie

LG F1091QD este una dintre cele mai noi modele de maşini de spălat cu DirectDrive şi vine la un preţ fără concurenţă.
Pentru a vă face o părere despre ce presupune tehnologia acestui electrocasnic am pus clipul de alături. Chiar dacă e în germană cred că o să înţelegeţi esenţa lui.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG F1091QD”

Comentariile sunt închise.