LG F0J5WN3W, mașină automată cu A+++ -10%

Una dintre cele mai eficiente și compacte variante de pe piață este LG F0J5WN3W, care face parte dintr-o generație recentă. Se poate observa panoul de control cu afișaj digital generos. Îmi place cum arată dar ușa e la fel de mare, doar că partea exterioară e puțin mai mare. Aș putea spune că acesta e un model Slim deoarece are o adâncime de 45 cm, astfel nu sta în cale și sub blat e suficient loc dacă înălțimea corespunde. Merită să alegeți un model compact dacă nu vă interesează performanțele.

Nu costă foarte mult, dar trebuie să știți că aparatele mai compacte sunt puțin mai scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Evident, e vorba de un model automat care nu trebuie să-i acordați atenție. Veți fi informați referitor la timpul de spălare sau etapa programului ales. Principalele caracteristici ale acestui model sunt următoarele: centrifugare de 1000 RPM, capacitate de 6.5 kg și clasa de eficiență A+++ -10%.

În total, sunt 14 programe de spălare iar câteva dintre ele sunt ceva mai speciale. Consumul mai mic de energie se datorează motorului său care e cu tehnologie Inverter Direct Drive. Astfel, mașina devine mai silențioasă și fiabilă. În plus, vi se oferă posibilitatea depistării problemei cu ajutorul unui smartphone – Smart Diagnosis 3.0, amânare pornire și repornirea automată. Sunt destul de multe mașini de spălat rufe pe piață și chiar numai cele de la acest brand.

Păreri pro și contra

Ocupă puțin spațiu indiferent unde ați pune-o, arată bine indiferent cum ați privi-o, iar ecranul digital iasă foarte bine în evidență. Merită să alegeți un model cât mai eficient că doar îl veți folosi destul de des, unele programe de spălare au o încărcare maximă ceva mai mică de 6 kg.

LG F0J5WN3W trebuie luat în calcul dacă aveți un buget generos și poate vreți și un uscător de rufe mai accesibil. Modelele mai scumpe pot fi încărcate ceva mai mult datorită capacității suportate. Nu sunt multe prezentări video cu acest model, dar cred că vă puteți face o idee despre el chiar și din poza de mai sus.

Te-ar mai putea interesa