LG F 1068QD

Această maşină de spălat Direct Drive LG F 1068QD e o maşină bună de spălat rufele deoarece vine cu tehnologia Direct Drive. Aceasta vine ca alternativă la LG F1256QD. Acesta tehnologie măreşte eficienţa (puterea nu e irosită în timpul frecării – de la curea), reducerea zgomotului în timpul centrifugării, măreşte durata de viaţă, cuplu mare la turaţii mici (viteză de centrifugare mică) sau pe scurt funcţionează mai bine asigurând o spălare mai bună în condiţii bune de funcţionare. Acestea sunt avantajele acestei tehnologii sau mecanism, dar există şi câteva dezavantaje sau mai bine zis un dezavantaj de luat în considerare. Acesta e acela că un astfel de mecanism necesită un motor special iar variaţiile de tensinue pot afecta la acest tip de motor viteza de rotaţie a acestei, pe când la motoarele clasice nu veţi observa nici o diferenţă. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cuva
Exteriorul

Specificaţii tehnice și caracteristici

F 1068QD de la LG e o maşină de spălat cu încărcare frontală. Ea are o capacitate de încărcare mare – 7 kilograme. Viteza de centrifugare e de maxim 1000 rotaţii pe minut. Are un afişaj LED pe care sunt afişate etapele de spălare. Consumul maxim de energie al acesteia e de 1.19 kwh iar consumul standard de apă de 49 litri. Are clasă de eficienţă la centrifugare B, clasă de eficienţă energetică A+ şi clasă de eficienţă A. Programele acestei maşini sunt pentru următoarele tipuri de haine şi în funcţie de timpul pe care-l aveţi: rapid (30 minute), bumbac rapid, pătură, delicat, lână, sintetice şi spălare manuală. La acesta aveţi posibilitatea de a seta viteza de centrifugare dar şi momentul în care doriţi să se finalizeze spălarea prin funcţia de spălare întârziată. Hubloul are un diametru de 30 cm şi o deschidere de 180 de grade. Nivelul de zgomot e între 54-65dB.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: are cele mai utile programe, ieftină, arată bine, realizată din materiale calitative, uşor de folosit, capacitate mare de încărcare etc.

Minusuri: greu de transportat de către două pesoaane deoarece are o greutate de 61 de kilograme.

Concluzie

Acest LG F 1068QD Direct Drive e recomandarea mea pentru cei care doresc o maşină performantă la bani puţini. Jos puteţi observa o mică prezentare a acestei tehnologii oferită pe maşinile de spălat LG:

Te-ar mai putea interesa