LG E455 Optimus L5 II Dual SIM, smartphone accesibil și elegant

Am rămas oarecum surprins de faptul că a apărut așa de repede pe piața din România. LG E455 Optimus L5 II e o alegere bună dacă vă interesează suportul Dual SIM. E important că e un telefon mobil intelgent, adică are sistem de operare Android. Versiunea sistemului de operare are și ea mare importanță având în vedere că upgrade-urile sosesc destul de târziu. În acest caz e vorba de 4.1 Jelly Bean care e o alegere excelentă deoarece e fluent și oferă multe caracteristici utile. Alături de acesta a apărut și modelul L7 II care e mai bun decât predecesorul. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Ca oricare alt telefon LG și acesta e disponibil în 2 culori interesante: alb și negru. Pe negru arată parcă mai bine și observă în partea de jos are butoane senzitive și nu fizice. Mai precis are umrtoarele butoane: înapoi, acasă, setări și comutare SIMuri.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Poate fi considerat un model Low-End spre Mid-range având în vedere caracteristicile sale: procesor de 1GHz, ecran de 4 inci, memorie RAM de 512 MB și 4GB memorie. Deci pentru navigare web e satisfăcător ca performanțe și ecran. Nu e ideal pentru multitasking ori să țineți prea multe aplicații pornite în fundal deoarece memoria RAM nu e una de 1GB sau mai mare.

Un card de memorie e cam obligatoriu dacă vreți să țineți niște fișiere pe el ori aplicații, deoarece memoria utilizatbilă e mai mică. Camera foto de 5MP e una modestă dar suficient de bună pentru cei cu pretenții mici. Sistemul de operare se mișcă fluent nu pentru că are un procesor de 1GHz ci pentru că e realizat mai bine decât predecesorul – ICS (datorită proiectului “Butter”).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: destul de bun și accesibil comparativ cu concurența, design elegant în două culori, Android 4.1. etc.

Minusuri: nu e un model cu suport Dual SIM active (nu se mai prea fabrică astfel de telefoane).

Concluzie

Nu sunt multe smartphone-uri DualSIM de la LG, de aceea alternative pot să vină de la alți producători. Dacă vă place Samsung, Galaxy S Duos e o alternativă, dar mai scumpă. LG E455 Optimus L5 poate fi următoarea voastră alegere dacă nu vă doriți să optați pentru un abonament (vreți un telefon la liber) și după cum știți telefoanele Dual SIM nu pot fi achiziționate de la unii operatori de telefonie.

Te-ar mai putea interesa