LG E2770V, monitor elegant de 27 inci

LG E2770V e un monitor LED interesant și care poate fi o nouă experiență deoarece diagonala e una foarte mare – 27 inci. Mulți dintre voi poate ați visat să aveți un astfel de model, dar cred că acel vis poate deveni realizate deoarece nu mi se pare scump având în vedere numărul mare de porturi și rezoluția FullHD. Poate sunteți tentați să luați mai degrabă un televizor doar că acela nu are de fiecare dată VGA ori DVI, majoritatea au doar HDMIuri. Nu vă recomand un alt model doar dacă vreți un panou mai bun sau poate un tuner TV, dar prețul nu e același ci puțin mai mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e destul de cunoscut sau mai precis la monitoare doar suportul diferă că restul arată cam la fel. Chiar dacă pare cam mic, trebuie să știți că e unul dintre cele mai mari monitoare de pe piață și vă recomand să-l montați pe perete deoarece poate ocupa mult spațiu pe birou.

Cutia sa
Cutia sa
Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Display-ul său e unul LED cu diagonală de 27 inci iar rezoluția e cea obișnuită – 1080p. Caracteristicile de imagine sunt următoarele: timp de răspuns 5 ms, contrast dinamic 5 milioane la 1, unghiuri de vizibilitate decente, luminozitate de 250 cd/mp etc. Eu aș fi preferat unghiuri de vizibilitate mai bune adică un panou IPS dar asta ar fi presupus și un preț mai mare. Bineînțeles, ecranul vine cu o protecție mată care e foarte importantă dacă aveți o cameră luminoasă.

Nu beneficiază de boxe ori tuner tv, însă boxele externe unt mult mai performante și oferă o sonorizare mai bună. Spun asta deoarece mă gândesc că vreți să vizionați filme ori să jucați jocuri pe el. Ca și porturi are DVI, VGA, HDMI și mufă pentru căști.  Spre deosebire de vechile monitoare, cele noi nu necesită drivere deci pot fi conectate și utilizate imediat.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ar fi diagonala mare, are porturi video diversificate, imagine destul de clară și e ușor pentru dimensiunile sale.

Minusuri: nu are MHL.

Concluzie

Acest LG E2770V e o posibilă alegere și spun asta deoarece sunt multe modele interesante care ar putea fi luate în considerare dacă nu vă plac toate acele dotări sau caracteristici ori aveați nevoie de mai multe dotări. Am pus și un clip cu acesta pentru a vă face o idee despre el:

Te-ar mai putea interesa