LG E2742V-BN

Unul dintre cele mai recomandate monitoare pentru a viziona filme sau juca jocuri, e cel de 27 de inci deoarece e cel mai mare. Iar o recomandare e un monitor LED LG E2742V-BN. Îl recomandă atât prețul cât și caracteristicile sale. Chiar dacă nu e cu panou IPS are unghiuri bune de vizibilitate. Are toate intrările video necesare, are chiar și ieșire audio 3.5 mm (căști). E o dotare ideală pentru gamerii care folosesc căști atunci când se joacă shootere sau pur și simplu nu doresc să deranjeze. Se observă că vine cu nouă design care e reușit având în vedere marginile înguste și piciorul subțire. E2742V-BN are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Display-ul său LED măsoară 27 de inci și deci rezoluția sa e una 1080p. Se pot viziona filme Blu-Ray însă cât despre cele 3D, mai bine optați pentru unul cu rată de refresh mai mare. Are 5 ms care e un timp de răspuns decent chiar și pentru cei pasionați de jocuri. Contrastul dinamic e și el impresionant și va fi de folos în special în timpul vizionării filmelor – 5 milioane la 1. Bineînțeles nu se mai fabrică monitoare de tip 4 pe 3 ci doar de tip wide deoarece oferă mai mult spațiu de lucru, sunt bune pentru vizionat filme și sunt mai mici (ușor de transportat). Trebuie să precizez că are o luminozitate de 250 cd/mp și unghiuri de vizibilitate de 160/170 de grade.

Nu vine cu tuner TV deci nu poate fi folosit ca televizor, dar se poate achiziționa un tuner TV extern. Dacă nu aveți mult spațiu pe birou, poate fi montat pe un perete deoarece are montare VESA. La capitolul conectivitate, LG E2742V prezintă următoarele porturi: DVI, VGA, HDMI și ieșire audio căști. Consumul se situează la 30 W și mi se pare foarte bun, dacă e să luăm în considerare cei 27 de inci. E un Flatron cu diverse caracteristici speciale: rezoluție automată, HDCP, mod Picture și Plug&Play.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are toate porturile utile, poate fi pus pe un perete, arată bine, consum foarte mic și imagine clară.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Acest LG E2742V-BN e o soluție pentru cei care au un buget generos și nu doresc un TV pentru vizionat filme deoarece are o rezoluție cam mică. Spun asta deoarece în acest buget nu veți găsi multe tv-uri LED cu rezoluției 1080p. De aceea e bine să vă informați pentru a ști care sunt toate alternativele.

Te-ar mai putea interesa