LG E2442V-BN

După cum bine știți piața monitoarelor e invadată de diverse modele care sunt fie mai mici fie mai mari. Eu le recomand pe cele cu ecran Full HD, adică ecranul trebuie să fie de cel puțin 21.5 inci. O recomandare mai mare e acest monitor LED LG E2442V-BN care e unul de 24 de inci și are o mulțime de porturi. Aceste porturi vă ajută să conectați mai multe la acesta: desktop, laptop, consolă etc. Din pozele de jos se observă design-ul său care e similar cu cel al predecesorului său E2441V, doar la butoane e puțin diferit. De aceea am pus acel clip cu despachetarea modelului anterior. Acest E2442V-BN are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

LG E2442V are un ecran LED de aceea are caracteristicile următoare: contrast dinamic de 5 milioane la 1, culori vii și consum redus. Timpul de răspuns de 5 ms e satisfăcător chiar și pentru gameri, iar rezoluția 1080p e numai bună pentru vizionarea de filme. În cm, cei 24 de inci presupun 61 de cm, deci e aproape cât un televizor. Prezintă o luminozitate de 250 cd/mp, unghiuri de vizibilitate bune și altele. Poate fi pus pe un perete în caz că aveți un birou mic și are sistem de montare de 100 cu 100m. Nu are nici tuner TV dar nici boxe incorporate, iar dacă vă plac filmele și muzică, vă recomand un sistem 2.1.

Porturile care le găsiți la acesta având în vedere că nu e și TV, sunt: DVI, VGA, HD;I și ieșire audio. Caracteristicile speciale ale acestuia sunt: PIP sau Picture in Picture, HDCP, Plug&Play și senzor de lumină. Cu acel senzor, luminozitatea ecranului se setează automat pentru economisire de energie și pentru a nu deveni deranjantă imaginea. Consumul său poate să ajungă la 25 de W care e foarte bun pentru dimensiunile sale.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu un ecran splendid, are toate intrările video cunoscute, ieșire audio pentru căști și consum redus de energie.

Minusuri: unghiurile vizibilitate nu sunt de 178 grade.

Concluzie

Acest LG E2442V-BN e un monitor reușit din toate puncte de vedere și un posibil minus ar putea fi unghiurile care nu sunt maxime ca la cele cu panou IPS dar și așa nu veți observa mari diferențe. Putea fi util un port USB pentru periferice de tipul Plug&Play, dar pentru un astfel de preț, e ok.

Te-ar mai putea interesa