LG E2441T-BN

Pentru persoanele care vor să-și achiziționeze un nou monitor a apărut monitorul LED LG E2441T-BN care un aparat de excepție datorită iluminării LED, rezolției de 1920 pe 1080 pixeli, diagonalei de 24 de inci (mai mare decât a lui LG E2341T-BN) și a prezenței unei conexiuni digitale de tip DVI. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam aşa arată
Suprafaţă lucioasă de culoare neagră

Specificaţii tehnice

Un LG E2441T-BN are un ecran LED cu un timp de răspuns de circa 5 milisecunde. Rezoluția optimă e de 1920 pe 1080 pixeli și e optimă pentru vizionarea filmelor Full HD. Contrastul e undeva la 5 milioane la 1, luminozitatea e de 2500 candele pe metru pătrat și poate reproduce undeva la 16 milioane de culori.
Poate fi montat pe perete, dar nu are facilități ca tuner TV sau boxe incorporate.
Pe partea de porturi nu are HDMI, dar are DVI și VGA. Iar greutatea acestui monitor e undeva la sub 4 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: are portul DVI care e unul digital, ecranul are o diagonală de 24 inci, e de tip LED și are suport Full HD.
Contra: nu are HDMI. Dar mulți poate că nici nu au auzit de HDMI și nici nu vor folosi vreodată așa ceva.

Preţuri (cel mai mic preţ)

779 lei e un preț de plecare pentru E2441T-BN și nu cred că e prea mare având în vedere că are ecran LED, nu e făcut de o firmă fantomă și diagonala e de 24 de inci.

Alternative

E1940S-PN sau E2241S-BN ar putea fi considerate alternative de 18,5-22 inci pentru cei cu mai puțini bani sau pentru cei care nu vor o diagonală de 24 inch. Poate că unora le este prea mare diagonala de 24 de inci și de aceea le-am recomandat și această alternativă. Adevărul e că nici nu e prea sănătos pentru ochi să stai lângă un monitor de o diagonală așa mare. Dar, depinde și de distanța la care stai de el.

Concluzie

Per ansamblu un LED LG E2441T-BN e de recomandat persoanelor care se uită la seriale pe calculator sau vor să savureze filme Blu-ray la cea mai bună calitate. Nici cei pasionați de jocuri nu cred că vor fi dezamăgiți de monitor deoarece are un timp de răspuns de 5 milisecunde (știu că două milisecunde ar fi de recomandat, dar monitoarele cu 2 milisecunde sunt mai scumpe).

Lasă un comentariu