LG E2411PU-BN, monitor multimedia de 24 inci cu pivot

Unul dintre acele monitoare LED care pot fi ajustate (ca înălțime) sau să le rotești (la 90 de grade). Cu alte cuvinte, LG E2411PU-BN are pivot și care e o dotare specială și utilă. Este utilă pentru cei care vor o imagine de tip portret dar și pentru gamerii care și-ar putea permite 3 astfel de monitoare. Oricum nu a fost conceput doar pentru gameri, de aceea oferă și trei porturi USB pentru conectarea unor periferice. Designul e simplu dar plăcut și mulți care și-ar dori un astfel de monitor, nu cred că l-ar achiziționa după cum arată ci pentru ce știe să facă. Acest E2411PU-BN nu e e foarte scump din punctul meu de vedere deoarece e mai funcțional decât alte monitoare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Are un design clasic, doar pivotul e diferit și care mi se pare destul de bun comparativ cu un suport obișnuit deoarece puteți ridica, înclina sau roti acel ecran, după preferințe.

Monitorul și conținutul pachetului
Monitorul și conținutul pachetului
În plan vertical
În plan vertical

Specificații tehnice

Display-ul LED e unul generos deoarece are o diagonală de 24 inci și o rezoluție Full HD. Caracteristicile de imagine sunt următoarele și s-ar putea să le știți și de la alte monitoare: timp de răspuns de 5 ms, unghiuri de vizibilitate de 170/160 grade, contrast dinamic de 5 milioane la 1, luminozitate de 250 cd/mp etc.

Ca și dotări are boxe integrate și montare VESA (care necesită kit de montare). Nu are tuner TV dar dacă țineți neapărat să vedeți posturi TV pe monitor, o alternativă ar fi un tuner TV extern sau intern pentru PC. Ca și conectori oferă USBurile, VGA-ul și DVI-ul. Pentru conținut media mai de calitate vă recomand intrarea DVI. Datorită acelor porturi USB puteți conecta diverse periferice. Puterea consumată e destul de mică comparativă cu cea a modelelor mai vechi și nu depășește 30 W. Ca oricare alt monitor, nu necesită drivere la conectare și deci poate fi folosit fără probleme imediat după achiziție.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are pivot, imagine destul de clară, trei USBuri, DVI, boxe integrate și timp de răspuns bun.

Minusuri: nu oricine și l-ar permite.

Concluzie

Acest LG E2411PU-BN e o alegere bună dacă vreți neapărat pivot pentru rotirea ecranului. Poate fi folosit și pentru uz casnic adică filme, jocuri și internet. Deci are o întrebuințare mai mare și poate fi folosit la fel de bine și la locul de muncă.

Te-ar mai putea interesa