LG E2370V-BF

Dacă v-aţi cumpărat recent un desktop PC pentru jocuri şi aţi uitat să vă luaţi şi un monitor performant pentru acesta, recomandarea mea ar fi un monitor LED LG E2370V-BF care e destinat gamingului. Dacă doriţi unul care să aibe şi Tuner TV, LG DM2350D-PZ este un model nou şi foarte bun. Pot spune că doar după design, poţi să-ţi dai seama că e un model pentru gaming. Mai precis are o rezoluţie Full HD, timp de răspuns de 6 ms, contrast ridicat, standard FCC-B, multe intrări şi multe alte caracteristici interesante. Poate fi util atât pentru posesorii de calculatoare cât şi pentru cei de console în special că are două HDMI-uri. Acest LG E2370V-BF are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam aşa arată
Din faţă

Specificaţii tehnice

Are un ecran LED de 23 de inci. Acest display vine cu un timp de răspuns de 6ms, un contrast tipic de 1.000 la 1, un contrast dinamic de 5.000.000 la 1, o luminozitate de 250 cd/mp, aspect imagine 16 pe 9 și o rezoluție Full HD de 1920 cu 1080 pixeli. Unghiul de vizibilitate maximă pe orizontală e de 178 de grade și pe verticală e tot de 178 de grade. Ca și standarde are doar FFC-B. NU este un model cu imagine 3D, cu TV Tuner sau boxe integrate, dar vine cu montare pe perete, mai precis VESA de tipul 100 cu 100 mm.

Are următorii conectori: un DVI, un VGA și două HDMI-uri. Ca și caracteristici generale are: mufă pentru căști, PIP (Picture in Picture), G-MODE, f-ENGINE și Panel LED-iPS. Acesta are un consum maxim de 39 W și o greutate de 4,3 kilograme.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Specificații tehnice sunt foarte bune dar puteau să fie mai bune și aici mă refer la imagine 3D sau ecran mai mare. Din păcate prețul este și el cam mare pentru buzunarul multor posesori de console, având în vedere că mai pui vreo 200 de lei și îți iei un PS3, dar ca să joci ai nevoie bineînțeles de un monitor. Deci dacă aveți un buget așa de mare, nu cred că veți găsi o alternativă mai bună la acești bani.

Concluzie

LG E2370V-BF e cel mai bun monitor cu imagine 2D pentru jocuri dacă ar fi să facem un raport performanță/preț. Design-ul e unul pe măsură și după cum vedeți se potrivește de minune cu un XBOX 360 datorită suprafeței negru-lucioase.

Te-ar mai putea interesa