LG E2342T-BN

LG E2342T-BN nu e un monitor 3D, ci unul de gaming, iar aspectul său e unul foarte agresiv. Monitorul LED LG E2342T-BN are o diagonală de 23 inci și deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → se poate spune că nu e deloc scump. Fiabilitatea sa îi este excelentă și la aceasta contribuie și garanția care poate fi de maxim 4 ani. Monitorul are aspect de monitor de gaming, însă trebuie neaparat spus că dacă vreți ceva mai performant atunci ar trebui să vă îndreptați spre un monitor de tip IPS.

Poze

E de culoare neagră, iar butoanele sun poziționate facil așa încât să ajungem ușor la ele. Greutatea e una de până în 3 kilograme și din această cauză o să-l puteți monta pe perete fără mari dificultăți. Trebuie spus că are suport VESA și de aceea nu o să aveți probleme în a-l pune unde doriți. Piciorul are un design special, însă dacă o să-l demontați atunci nu cred că o să vă mai intereseze acest aspect.

Din față
Piciorul din spate

Specificaţii tehnice

LG E2342T-BN e un monitor foarte bun care vine în anul 2012 pentru acele persoane care vor ceva care să arate mai bine. Vine atât cu port VGA cât și DVI și de aceea o să puteți conecta la el calculatoare vechi ori noi. Ecranul e unul de 23 inci, iar despre această dimensiune poate fi spus că e una modică. O să fie destul de bun la vizionarea filmelor deoarece are rezoluție Full HD care e optimă vizionării Blu-ray-urilor. 😉

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț bun; are o garanție de 2 ani care ne arată că e un monitor pentru acasă foarte bun; vine cu numeroase certificări care ne asigură că prin folosirea lui nu ne stricăm ochii; poate fi montat pe perete și acest lucru e unul foarte bun pentru un monitor cu ecran mare înspre mediu… ori invers.
Contra: nu are ecran de tip IPS care i-ar fi oferit unghiuri de vizibilitate mai bune.

Concluzie

E2342T-BN e un monitor al anului 2012 care ne întâmpină cu multă tehnologie nouă și utilă. Designul său e unul interesant și ne crează impresia că vorbim despre un monitor 3D însă nu e așa… doar designul e mai unicat, nu și caracteristicile. Foarte interesant e că are certificare TCO 5.2, iar cu această certificare se pot lăuda doar o mână de oameni.

Lasă un comentariu