LG E2290V-SN

Un monitor foarte subţire e acest monitor LED LG E2290V-SN de 21.5 inci. Ca o scurtă descriere aş putea spune despre E2290V-SN că e LED are 21,5 inci, e super slim, are timp de răspuns de 2 milisecunde, rezoluţie Full HD, DVI şi HDMI. Mi-am dorit să mai recomand o alternativă ca întotdeauna, dar nu am mai scris de spre monitoare de genul. (Poate LG E1940S-PN ar putea fi considerat o alternativă ieftină.) Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi e cel mai mic preţ. În general preţurile sunt foarte bune, iar produsele cumpărate de la ei au în general cel mai bun raport preţ/calitate.

Poze

Pornit
E subţire

Păreri pro şi contra

Să încep cu plusurile, de ci punctele pro. L-ai cumpăra pentru că E2290V-SN e un monitor LED, este produs de o firmă cunoscută, are 2 ani garanţie, este la un preţ rezonabil, e subţire şi are tehnologie de ultimă generaţie în el (DVI, timp de răspuns mic, LED şi HDMI).
Contra achiziţiei ar fi diagonala cam mică deoarece unule persoane preferă monitoarele de peste 22 de inci, dar cred că un film se vede foarte bine şi pe 21,5 inch. Un alt minus ar fi faptul că nu are boxe şi tuner televizor.

Review

E2290V-SN e cel mai subţire monitor LCD LED deoarece are o grosime de 7,2 milimetri. LG E2290V-SN e considerat de unii ca fiind cel mai subţire monitor Full HD. Un lucru interesant la acest aparat e faptul că are un sistem care permite ajustarea cablurilor aşa încât să nu deranjeze pe birou. Cu acest „sistem” cablurile pot fi mascate în spatele monitorului.
Designul e destul de avansat şi pot spune că ideea cablurilor ascunse m-a captat. Standul e unul de tip titanium silver şi e foarte frumos, dar şi practic în sensul că acesta conţine şi conectorii VGA şi DVI.
Acest monitor LED LG E2290V-SN e unul LED, deci e un LCD iluminat cu leduri. Astfel, imaginile sunt mult clare, luminoase şi au culori vii. Datorită acestei tehnologii ecranul e subţire, iar consumul de curent mic cu până la 50%. Datorită tehnologiei LED cu care e dotat acest monitor, contrastul e mare şi astfel filmele preferate le poţi vedea în cele mai fine detalii şi sunt prezentate bine şi cele mai întunecate scene cu culori vii şi un negru adânc.
Cu LG E90 (acesta îi e numele corect) vei avea parte întotdeasuna de aspectul corect al imaginii (4:3 ori 16:9).

Specificaţii tehnice

Specificaţiile tehnice ale acestui monitor LED LG sunt diagonala de 21,5 inci, tipul display-ului este LED, iar timpul de răspuns de două milisecunde.
Despre rezoluţie pot spune că e una Full HD, adică 1920 pe 1080 pixeli, iar dimensiunea punctului este de 0,248 pixeli.
Ecranul e unul wide de tip 16 pe 9, dar va afişa corect şi 4 pe 3. Contrastul dinamic e 10 milioane la 1, monitorul reproduce 16,7 milioane de culori, contrastul tipic este 1000 la 1 şi luminozitatea 250 candele pe metru pătrat. Unghiul maxim de vizibilitate pe orizontală e de 176, iar pe verticală e de 170 grade. Rata de reîmprospătare (refresh) pe orizontală este undeva între 30 şi 83 kiloherţi, iar pe verticală e de 56-75Hz.
Acest aparat e conform standardelor, CE, TUV, TCO 5 etc. Din păcate nu are boxe sau tuner TV dar pentru semnalul de intrare are conectivitate VGA, DVI şi HDMI. Consumă undeva la 25-26W, iar greutatea este una foarte mică, adică 2-3 kilograme.

Concluzie

Acest LG E2290V-SN e cel mai subţire monitor de pe piaţă şi vine la un preţ modic. Îl recomandă faptul că e subţire, LED şi de ultimă generaţie.

Te-ar mai putea interesa