LG E2251VR

Dacă sunteţi în căutarea unui monitor de dimensiuni mici dar care să vină cu o rezoluţie superbă şi aici mă refer la cea Full HD, atunci ar trebui să alegeţi acest monitor LED LG E2251VR. Are un aspect identic cu cel al modelului E2251T. Acesta face parte din categoria celor Super LED care presupun un consum mai redus cu 25% faţă de clasicele LED-uri. Deci E2251VR e mai prietenos cu mediul înconjurător dar oferă şi imagini mai clare şi aici mă refer la contrastul ridicat şi nuanţele de negru mai pronunţate. Ca şi caracteristici speciale are: timp de răspuns foarte bun, funcţia Dual Package, Mega Rată de Contrast, Slim şi tehnologie Super LED. dacă vă plac specificaţiile tehnice, design-ul şi chiar şi preţul atunci nu înţeleg ce mai aşteptaţi :). Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze la LG E2251VR

Acasă
Foarte subțire

Specificaţii tehnice

După cum vedeţi în poze, e vorba de un monitor de dimensiuni mari. Ecranul e unul de 22 de inci cu spaţiu vizibil de 21.5 inci. Acest display vine cu: panou TN, aspect 16 pe 9, rezoluţie 1920 cu 1080 pixeli, luminozitate de 250 cd/mp, contrast 5 milioane la 1, protecţie Anti-Glare şi unghiuri de vizibilitate de 170 şi 160 de grade. Ca standarde acesta vine cu TCO5.0, TUV-GS, EPA 5.0, FCC-B, UL(cUL) şi CE. Chiar dacă LG E2251VR nu beneficiază de boxe integrate sau tuner TV vine cu multe porturi: DVI, VGA, HDMI şi mufă jack 3.5 mm. Deci poate fi conectat la o consolă hardware ca PS3 sau XBOX fără probleme.

Alte caracteristici speciale pe care nu le-am menţionat anterior sunt: Dual Monitor Setting, Dual Web şi Dual Task Bar. Deci dacă sunteţi un gamer înrăit sau pur şi simplu aveţi nevoie de un spaţiu de lucru mai mare, puteţi folosi două monitoare ca unul cu ajutorul funcţiei Dual Monitor ca în pozele de sus.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: E2251VR arată foarte bine, e subţire, consum mic, rezoluţie, mare toate intrările necesare, foarte uşor de transportat şi bun chiar şi pentru jocuri.

Minusuri: nu am ce să-i reproşez.

Concluzie

Acest monitor LG E2251VR e recomandarea mea pentru posesorii de console, desktop pC-uri, laptopuri sau netbookuri care doresc o imagine mai de calitate la un preţ accesibil. Cu acesta veţi face alegerea corectă deoarece acesta are toate tehnologiile necesare pentru ca să poată reda imagini de calitate. Jos am pus un clip în care puteţi să vedeţi un model aproape similar din punct de vedere al mărimii.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „LG E2251VR”

  1. Acest monitor are panou Twisted nematic (TN). De PN nu am auzit. Panourile TN sunt bune și le întâlnești în majoritatea monitoarelor moderne, iar o caracteristică a acestora e timpul de răspuns bun.

  2. Nu ştiu dacă tehnologia WLED (White LED) nu e similară cu cea Super LED (după caracteristici aşa mi se pare). De obicei monitoarele WLED sunt mai scumpe decât cele LCD (CCFL), dar au un consum mai mic de curent, au ecrane mai subţiri, culori mai vii şi contrast superior. Monitorul de faţă are Super LED şi cred că e varianta LG de WLED.

Comentariile sunt închise.