LG E2251T

Dacă aveţi de gând să vă asamblaţi/cumpăraţi un desktop sau aveţi deja unul cu siguranţă vă trebuie un monitor LED LG E2251T. O alternativă la acest E2251T cu HDMI e modelul E2251VR. Spun asta pentru că acesta are performanţe ridicate chiar dacă consumul e foarte mic spre deosebire de LCD şi LEDuri clasice. Sau în cel mai rău caz, poate fi o alternativă la vechiul CRT, dar diferenţele cu siguranţă vor fi ca le cer la pământ, adică foarte mari. Vina cu toate intrările necesare pentru a viziona filme la calitate superioară. Acesta face parte din noua serie de monitoare LG iar acestea vin cu tehnologia Super LED, care cred că e cea mai bună pentru modelele ieftine. Sincer eu nu găsesc un motiv pentru care nu l-ai lua pe acesta. Probabil vei zice nu are HDMI, ei bine, și DVI-ul își face la fel de bine treaba și eu mi-aș lua unul dacă nu aș avea deja un LED 😉 Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Acasă
Foarte subțire

Specificaţii tehnice

Display-ul e unul LED cu tehnologie Super LED deci veți avea imagini la o calitate video bună. Adică prezintă un contrast foarte bun (5 milioane la 1), reproduce circa 16.7 milioane de culori şi un consum foarte mic (17 W). Ecranul are o vizibilitate de 21.5 inci, un timp de răspuns de 5 ms, o rezoluţie 1080p, aspect lat şi o luminozitate de 250 cd/mp. Nu trebuie să neglijăm nici unghiurile de vizibilitate care sunt foarte bune – 160 şi 170 de grade. E2251T e un model destul de simplu fără tehnologie 3D , tuner TV sau boxe integrate.

Vine cu următoarele standarde: UL(cUL), EPA 5.0, TCO5.0, FCC-B, CE şi TUV-GS. Are conectivitate DVI şi VGA. LG E2251T e destul de subţire şi de uşor (2 kg). Ca şi funcţii speciale are: Super LED, Dual Web, Dual Task Bar, protecţie Anti-Glare  şi Dual Monitor Setting.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: LG E2251T arată foarte bine, diagonală generoase, consum redus, contrast ridicat, imagini foarte colorate şi e bun şi pentru desktopurile de gaming.

Minusuri: nu are montare VESA.

Concluzie

Acest monitor LED LG E2251T e recomandarea mea pentru cei care au nevoie de un monitor de dimensiuni medii pentru vizionarea de filme, utilizare office şi jocuri. Jos puteţi vedea un model asemănător dar puţin mai mare.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG E2251T”

Comentariile sunt închise.