LG E2251S

Dacă vrei un monitor din noua generaţie a celor de la LG şi cu tehnologie super LED atunci monitorul LED LG E2251S ar fi recomandarea mea deoarece e ieftin, foarte subţire, calitatea imaginii e foarte bună şi arată bine. Poate vă întrebaţi ce înseamnă super LED sau dacă e o tehnologie nouă a celor de la LG. Această tehnologie e tot LED dar ecranele sunt mai luminoase şi consumă chiar mai puţină energie electrică. Modelul E2251S e şi super slim (ca E1951S – varianta de 18,5 ţoli), iar acest lucru o să îl vedeţi din pozele şi clipul de alături. Cei de la LG aveau şi până acum câteva monitoare subţiri, dar preţul lor trecea de 1000 lei dar acesta de faţă e sub 500 lei.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Acesta îl face un gadget foarte bun din perspectiva raportului calitate/preţ. În opinia mea acest raport e foarte bun având în vedere că e (sau a fost) considerat word slimmest monitor la IFA.

Poze

Acasă
Foarte subțire

Specificaţii tehnice

LG E2251S are o diagonală de 21,5 inci ceea ce îl face ideal pentru vizionat filme, iar un alt lucru care îl face ideal pentru filme e faptul că are o rezoluţie de 1920 pe 1080 pixeli cu care o să puteţi urmări Blu-ray-uri fără pierderi de calitate.

E2251S e bun şi pentru jocuri deoarece are un timp de răspuns de 5 milisecunde. (Normal că 2 milisecunde erau ideale, dar e bine şi aşa.)

Impresionează la certificări deoarece are TCO (5), TUV, EPA (5) şi altele (de asemenea are şi certificat Windows 7 😉 … deci e nou). Chiar dacă impresionează pe partea de „acţibilde” trebuie să ştiţi că nu stă prea bine pe partea de facilităţi deoarece nu are tuenr TV şi nici boxe integrate.

La partea de porturi, E2251S nu are conexiuni digitale, ci doar VGA care e un port analog. Panelul e unul TN, dar la sub 500 ron nu putem avea pretenţii, dar ecranul e anti-glare (adică nu te orbeşte).

Păreri pro şi contra

Pro: e uşor (2,5 kilograme e greutatea sa), consumă puţin curent (doar 17W), e subţire, iar imaginea e foarte clară.
Contra: are doar conexiuni VGA (D-Sub) şi era fain dacă avea DVI şi HDMI.

Concluzie

LG E2251S este un monitor din 2011 caracterizat ca fiind subţire, economic şi foarte arătos, iar pentru a vă convinge că arată foarte bine vă invit să urmăriţi clipul de alături luat de la IFA (nu e un video revirew, ci preview).

Te-ar mai putea interesa