LG E2250T-PN

Acest monitor LED LG E2250T-PN e unul Full HD chiar dacă diagonala nu e prea mare. După cum bine știți toate modelele de 21.5 inci au o astfel de rezoluție care poate fi utilă pentru cei care fac editări sau vizionează filme la calitate superioară. Nu e un model foarte nou și spun asta deoarece a apărut nu vine cu un design nou dar și seria e cea anterioară. Însă e accesibil și oferă cam toate caracteristicile de care aveți nevoie. E util pentru orice tip de utilizator chiar și dacă îl vreți pentru jocuri, însă nu-l recomand pentru gaming 3D datorită refresh-ului mic (e tipic având în vedere că face parte din categoria monitoarelelor ieftine). E2250T-PN are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Display-ul său e unul 1080p și e decent dacă vizionați filme, navigați pe web sau jucați jocuri. Diagonala sa e de circa 55 cm care e ceva mai mică decât a unui televizor, dar suficient de mare pentru a viziona un film din apropiere. Ecranul LED are un timp de răspuns de 5 ms care-l face bun pentru jocuri, dar din păcate nu are HDMI pentru a-l conecta la o consolă. Dar dacă aveți un PC performant pentru jocuri cred că DVI-ul e satisfăcător.

Unghiurile de vizibilitate sunt și ele decente fiind de 170 respectiv 176 grade. Nu vine cu tuner TV pentru a fi folosit ca și un TV obișnuit dar nici cu boxe. Și dacă venea cu boxe, nu erau prea puternice și un sistem 2.1 e mult superior. Porturile sale sunt: VGA și DVI. În pachetul său veți primi dor cablul VGA și deci va trebui să cumpărați unul DVI. Consumul acestui LG E2250T e de 23 de W care mi se pare ok (având în vedere că e un LED) și care diferă în funcție de luminozitate. Îl recomand și celor care au un laptop sau netbook și ar dori un ecran mai mare pentru filme și jocuri.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are port DVI care e bun pentru gaming și calitate 1080p, luminozitate ridicată, imaginea e excelentă din aproape orice unghi, contrast dinamic mare, consum mic și un preț atractiv.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest LG E2250T-PN e un alt model în acest buget deoarece sunt multe modele accesibile și doar dacă sunteți fan, veți opta pentru acesta. În general, acest producător oferă doar modele de calitate și deci fiabile. Am pus un clip cu despachetarea sa ca să vă faceți o idee despre el:

Te-ar mai putea interesa