LG E2242C-BN

LG E2242C-BN e un monitor LED foarte un și în momentul de față e vândut singur ori alături de sistemul desktop . Are un ecran cu o diagonală de 21,5 inci, iar acest ecran e unul foarte clar deoarece e realizat cu ajutorul tehnologiei LED, iar rezoluția ecranului e de 1920 pe 1080 pixeli. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare având în vedere că are o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la 3 ori 4 ani pe bani puțini. Dacă ar fi să-l integrez într-o categorie atunci cred că ar fi cea office deoarece nu are ecran IPS și nici timpul de răspuns nu e ideal. Normal că poate fi folosit la gaming, dar nu e special făcut pentru așa ceva.

Poze

E2242C-BN e un monitor din generația nouă a anului 2012 și de aceea arată precum modelul care e unul cu ecran IPS. Chiar dacă ecranul e unul cu mărime medie trebuie știut că nu are deloc un consum mare de curent deoarece consumul e de 23W. Culoarea monitorului e neagră și astfel putem spune că e un monitor obișnuit.

Așa arată monitorul

Specificaţii tehnice

LG E2242C-BN e un periferic care are niște caracteristici normale și nu s-ar putea spune că ar ieși cu ceva în evidență. principalele caracteristici sunt ecranul LED de 21,5 inci cu rezoluție numai bună pentru vizionarea filmelor Blu-ray. Normal că poate fi montat pe perete prin intermediul suportului VESA 75×75, iar dacă vreți să-l conectați la un PC atunci acest lucru se poate face doar prin portul analog VGA.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un preț ok și raportul dintre preț și calitate mi se pare unul foarte bun; stă decent pe partea de conectivitate având port D Sub și asta înseamnă că poate fi conectat aproape orice palcă video la el, iar laptopurile noi au astfel de porturi pentru a putea fi conectate la un monitor ca acesta.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei un monitor normal atunci ți-l recomand pe acesta deoarece vine de la un producător cunoscut și apreciat. Corespunde conform multor standarde și de aceea poate fi folosit fără vreo reținere. Utilizarea e simplă deoarece e un aparat plug & play și de aceea nu cred că e nevoie să reglați ceva la el.

Te-ar mai putea interesa