LG E2241T-BN

Persoanele care vor să-şi achiziţoneze un monitor nou vor fi încântate de acest monitor LED LG E2241T-BN de 21.5 inch deoarece are câteva caracteristici care-l scot în evidenţă faţă de restul competitorilor. Aceste caracteristici ar fi ecranul LED, rezoluţia Full HD, conexiunea digitală şi diagonala mare. Ar fi ideal pentru cei pasionaţi de filme şi cred că nici cei care sunt pasionaţi de jocuri nu vor fi dezamăgiţi de monitor, deşi lor li se adresează mai mult monitoarele cu un timp de răspuns de două milisecunde. Din câte vedeţi e foarte asemănător ca detalii tehnice cu LG E2241S-BN şi are un preț bun Vezi prețul special de azi ». O variantă mai mică e LG E1941S-BN (18.5 inci).

Poze

Cam aşa arată
Din faţă

Specificaţii tehnice

LG E2241T-BN este un monitor nou de tip LED cu o diagonală de 21,5 inci şi un timp de răspuns de 5 milisecunde. Rezoluţia maximă a acestui monitor e de 1920 pe 1080 pixeli, luminozitatea e de 250 candele pe metru pătrat şi poate reproduce 16,7 milioane de culori. Contrastul monitorului e de 5 milioane la 1, aspectul imaginii e de 16 pe 9, unghiul maxim de vizibilitate e de 170/160 grade pe orizontală, respectiv verticală. Ca facilitate are posibilitatea de a fi montat pe perete prin VESA 75 pe 75 de milimetri şi din păcate nu are tuner TV sau boxe integrate. Pe partea de conectivitate are DVI şi VGA. Greutatea aparatului e undeva la 2,7 kilograme fără suport şi 2,9 cu suport.

Păreri pro şi contra

Pro: are o diagonală mare, arată bine, ecranul are iluminaj LED, preţul e accesibil, are DVI, poate fi montat pe perete şi e un model nou.
Contra: nu are HDMI.

Preţuri (cel mai mic preţ)

549 lei e un preţ aproximativ pentru acest monitor nou de la acest producător foarte cunoscut. Poate că peste vreun an va ajunge la 300-400 delei… pentru cei care ar vrea să-l cumpere mai ieftin, dar nu cred că cineva mai aşteaptă un an.

Alternative

Ca o alternativă aş putea recomanda un LG E2241S-BN care are cam aceleaşi specificaţii tehnice, dar şi preţ

Concluzie

Monitorul LED LG E2241T-BN e unul dintre cele mai bune monitoare de pe piaţă din punct de vedere al raportului calitate/preţ. Designul exterior e foarte reuşit, deşi nu e chiar original din ce mai sunt modele care arată tot ca acesta, dar cred că ar fi cam greu (costisitor) să facă modele unice.

Te-ar mai putea interesa