LG E2241S-BN

Dacă sunteţi în căutarea unui monitor pentru PC deoacare nu-l mai suportaţi pe cel LCD care este oarecum demodat, atunci recomandarea mea ar fi un monitor LED LG E2241S-BN care vine cu o diagonală de 21.5 inci şi o rezoluţie Full HD. Nu este un model ideal pentru gaming dar îşi face treaba destul de bine şi puteţi să vizionaţi filme atât HD cât şi Full HD. Designul este unul pur şi simplu reuşit datorită culorii negre şi a suprafeţei lucioase. Cu siguranţă acesta va da un plus de eleganţă locului în care l-aţi poziţionat. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi vine ca o alternativă mai ieftină la modelul LG E2241T-BN şi mai performant la modelul LG E1941S-BN.

Poze

Cam aşa arată
Din faţă

Specificaţii tehnice

Display-ul este unul LED de 21 inci şi ceva şi are o rezoluţie Full HD de 1920 cu 1080 pixeli. Timpul de răspuns este de 5 ms, dar putea fi unul mai bun. Aspectul imaginii este 16 pe 9, iar luminozitatea este 250 cd/mp. Acesta reproduce 16.7 milioane de culori şi are un contrast de 5 milioane la 1, unghi de vizibilitate de 160 de grade pe verticală şi 170 pe orizontală.

Ca şi facilităţi, LG E2241S-BN are TV Tuner şi boxe integrate. Pe partea de conectori are numai intrare VGA. Acesta re o greutate de 2.9 kilograme cu suport şi 2.7 kilograme fără. Consumul este şi el destul de bun pentru un ecran de 21.5 inci, mai precis 24 de W. Deci are un consum nu chiar la jumătate cât consumul unui LCD dar mai mult de jumătate decât a unui CRT iar cu timpul această economisire se va vedea în buzunar.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Atât raportul calitate/preţ cât şi cel performanţă/preţ sunt bune. Pentru specificaţii mai bune va trebui să scoateţi ceva mai mulţi bani dar dacă nu sunteţi gamer înrăit şi vreţi unul ieftin pentru filme atunci acesta este soluţia. Un minus de luat în considerare ar fi lipsa portului DVI, dar pentru acesta alegeţi alternativa menţionată anterior în primul paragraf.

Concluzie

Acest LG E2241S-BN este un model reuşit pentru un asemena preţ şi vine cu un aspect elegant dând impresia unui model foarte scump. Dacă nu v-aţi decis ce monitor să alegeţi, luaţi-l pe acesta sau unul din alternativele menţionate de mine mai sus.

Lasă un comentariu