LG E2240S-PN

Un monitor nou şi foarte performant este acest monitor LED LG E2240S-PN de 21,5 inci. Îl recomandă diagonala de 21,5 inci, ecranul LED, luminozitatea foarte mare de 5 milioane la 1 şi certificatul Windows 7. Acest monitor are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi despre preţ pot spune că este unul mic. Acest monitor ar fi ideal pentru jocuri şi vizionat filme din cauză că are un timp de răspuns bun, diagonala ecranului mare şi rezoluţia e numai bună.

Pozele de mai jos cu LG E2240S-PN sunt unele oficiale şi se poate vedea că este un monitor aspectuos. Din păcate nu are tuner TV sau boxe integrate, dar LG E2240S-PN se poate lăuda cu un consum redus de energie, adică de 23 de W.

Monitor TV LED LG 23 M2380D PZ 1
Stins
Monitor LED LG E1940S PN 1
De sus


Din imagini nu se vede aşa de bine designul care e superb şi faptul că rama este una transparentă. Adevărul e că LG şi Samsung sunt doi producători de elctronice şi electrocasnice care stau foarte bine la capitolul design. LG E2240S-PN este un monitor LED de 21,5 inci cu un timp de răspuns de 5 milisecunde care e ideal pentru jocuri. Există monitoare cu un timp de răspuns şi mai mic (2-4 milisecunde), dar şi acesta de 5ms e foarte bun.

Monitor LED LG E1940S PN 2
Suport
Monitor LED LG E1940S PN 3
Pornit

Foarte tare la acest LG E2240S-PN e că are o rezoluţie Full HD – 1920 pe 1080 pixeli – care e ideală pentru filmele Blu-ray. Luminozitatea e de 250 candele pe metru pătrat, aspectul imaginii e de 16 pe 9, reproduce 16 milioane de culori, iar contrastul e de 5 mil. la 1. Trebuie să ştiţi că LG E2240S-PN suportă standarul Energy Star 5 şi e certificat Windows 7. Ca porturi are doar VGA şi greutatea este de puţin peste 4 kilograme. Ar fi fost bine dacă avea şi HDMI deoarece HDMI-ul este o conexiune modernă şi în scurt timp (2-3 ani) se preconizează că va fi viitorul.

Ca plusuri pentru achiziţia acestui LG ar fi ecranul LED, diagonala mare, preţul mic (circa 449 lei) şi designul ergonomic. Nu trebuie uitat nici de rezoluţia Full HD. Minusurile ar fi lipsa conectorului HDMI. Dar, lipsa acestuia nu este o problemă aşa de mare deoarece mulă lume nici nu ştie ce e cu acesta şi la ce foloseşte ori nu-l va folosi niciodată pentru că nu are dispozitive care pot fi conectate pe HDMI.

Dacă eşti în căutarea unui monitor bun atunci acest monitor LED LG E2240S-PN ar fi una dintre cele mai bune alegeri deoarece este ideal pentru pasionaţii de jocuri şi de filme ori seriale de pe Internet.

Te-ar mai putea interesa